Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem lze použít exel k vytvoření mini aplikace?

Ahoj,

chci si vytvořit mini aplikaci, která by uměla jen základní "kroky" ...

konkrétněji:

bude sloupec A řádek 1 tedy buňka A1 : do této buňky dodám desetimístné číslo číslo

ve sloupci A se budou řadit dodaná čísla pod sebe

tedy po dodání nového čísla do buňky A1 se číslo z buňky A1 přesune do buňky A2 (klasicky se posune o řádek dolů)

buňku A1 chci však "nastavit" tak aby přemísťovala do buňky A2 dodané desetimístné číslo pouze tehdy, když "splní" toto desetimístné číslo určitou podmínku (např. nově dodané číslo do buňky A1 se neshoduje s žádným číslem ve sloupci A - jinými slovy nové číslo ještě ve sloupci A není a tedy se může zařadit mezi ostatní čísla )

pokud však nově dodané desetimístné číslo do buňky A1 se již ve sloupci A nachází tak "potřebuji" aby se toto desetimístné číslo nezařadilo mezi ostatní ve sloupci A, ale aby se automaticky přemístilo (nebo jak to mám napsat objevilo ve sloupci B)

tedy potřebuji toto :abych opakovaně (ale po jednom desetimístném čísle za druhým desetimístným číslem) dodával do buňky A1 mnoho, mnoho, mnoho desetimístných čísel a pokaždé když do buňky A1 dodám další desetimístné číslo taky aby automaticky ta buňka A1 věděla jestli v celém sloupci A už takové číslo je nebo není. A pokud už takové číslo ve sloupci A je tak aby ho přemístila do jiného sloupce tedy do sloupce B. A potřebuji aby se tak dělo automaticky

Lze to? a pokud ano jak to mám udělat?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny