Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vypínání ntb

Zdravím,
naskytl se mi problém se 3 roky starým ntb, jedná se o HP Pavillion dv7-7xxx. Ntb jsem používal takřka každý den ve školy i doma, jezdil od 2-5h denně, doma vždy na chladící podložce.
Zhruba 14 dní zpátky se mi z ničeho nic k večeru vypl, pár minut nešel zapnout (při pokusu se rozběhly větráky ale než se stihlo cokoliv objevit na obrazovce, tak se vypl), další den se mi vypl zhruba po hodině používání, naběhnul až po 10 minutách. Ten den mi spadl o pár hodin později znova. Další den už se víceméně nedal používat, 5 minut po spuštění, když jsem vytvořil sebemenší zátěž (youtube video), tak spadl a nechtěl naběhnout. Při pokusu o zapínání to bylo vždy zvláštní - čím déle jsem ho nechal vyplej, tím dýl potom jel (když jsem to zkoušel ihned po spadnutí, tak nestihla naběhnout ani obrazovka, kdežto když jsem to zkusil po 3 minutách když byl vyplej, tak spadl až při přihlašování do windowsu).

Baterka mi odešla asi rok zpátky, protože jsem ji však nijak zvlášť ani nepotřeboval, tak jsem jel jen na adaptéru. Myslel jsem si tedy, že je problém v něm. Bohužel když mi dnes dorazil nový, tak zhruba po 45 minutách, kdy jsem se na ntb akorát přihlásil do windowsu, opět spadl.
Používám w7, pokud to nějak pomůže..

Chápu že 3 roky, kdy mi sloužil skoro každý den, je dost dlouhá doba na to, aby mi něco odešlo, nicméně stále mi vystačí a nový nyní nepřipadá v úvahu. Pokud byste věděli, v čem může být problém, vyplatilo by se to vůbec u daného NTB opravovat?
Za jakoukoliv radu budu moc vděčný,
předem díky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny