Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem digi go (android cez hdmi do tv)

Zdravím. Rád by som si predplatil Digi GO (digigo.digislovakia.sk) kvôli športovým kanálom. Pozeranie futbalu na mobile prípadne tablete mi nepríde velmi vhodné, preto by som si chcel prepojiť telefón cez HDMI kábel s TV. Ako by to bolo najvhodnejšie ? Kúpiť si nejakú rozdvojku na USB kde by bol aj HDMI konektor aj s USB nabíjaním ? Alebo nejaké android boxy (nemam s nimi žiadne skusennosti len jeden známy mi o nich hovoril, nejaké Kodee a tam pozeral sportové streamy). Ďakujem za rady a odpovede.

PS. Čo sa týka telefónu, jeden mám Huawei Honor 6 ktorý ma full hd rozlíšenie a android 6.0, druhý je starší Samsung Galaxy S3 ktorý nemá full HD (ten však už nepoužívam takže by pre neho bolo lepšie využitie v domácnosti).
Keďže som študent a nemám peňazí na rozdávanie, rád by som do toho zainvestoval čo najmenej peňazí :D

Předmět Autor Datum
Má ta telka Screen miroring?
shfmkfhdjhfgjdj 18.09.2016 15:16
shfmkfhdjhfgjdj
Pokud TV umi MHL, tak telefony by ho myslim mely podporovat taky, takze pak staci koupit kabel micro…
RedMaX 18.09.2016 16:00
RedMaX
Cauko, co som sa docital o Sky Go, co je identicka sluzba ale v UK, tak aplikacia samotna ma zablok…
MarianWise 13.01.2017 08:35
MarianWise
Skusal som bluestacks - tu mi vypisalo ze sledovanie nie je mozne v roamingu a cez ARC WELDER v goog…
kerko 05.04.2017 19:38
kerko
Zdravim! Mam aj dnes nainstalovany emulator blue stacks, funguje f poho, dokonca som zrobil registra… poslední
Ruud 16.09.2018 23:28
Ruud

Pokud TV umi MHL, tak telefony by ho myslim mely podporovat taky, takze pak staci koupit kabel microUSB na HDMI a pripojis do TV.

V opacnem pripade to bude slozite a pokud to nechces jen na telefon, tablet, tak bych to spis zvazil, jestli do takoveho amaterskeho podniku jit - kdejaka web TV ma dneska nejen aplikace pro iOS a Android, ale hlavne umi spousteni pres prohlizec, takze se pak s tim nemusi trapit zakaznik.

Cauko,

co som sa docital o Sky Go, co je identicka sluzba ale v UK, tak aplikacia samotna ma zablokovany screen mirroring. To znamena ci uz mhl alebo priamy vystup hdmi/micro/ ktore maju niektore tablety to nebude podporovane, mne sa osvedcilo nainstalovat do PC Android emulator napr. bluestacks a prepojit priamo cez hdmi, to krasne funguje aj ked kvalitu v HD necakaj. Neskusal som chromecast ale ten by mohol krasne fungovat ´kedze si vies don stiahnu app z google play.

Snad to pomoze

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru