Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem digi go (android cez hdmi do tv)

Zdravím. Rád by som si predplatil Digi GO (digigo.digislovakia.sk) kvôli športovým kanálom. Pozeranie futbalu na mobile prípadne tablete mi nepríde velmi vhodné, preto by som si chcel prepojiť telefón cez HDMI kábel s TV. Ako by to bolo najvhodnejšie ? Kúpiť si nejakú rozdvojku na USB kde by bol aj HDMI konektor aj s USB nabíjaním ? Alebo nejaké android boxy (nemam s nimi žiadne skusennosti len jeden známy mi o nich hovoril, nejaké Kodee a tam pozeral sportové streamy). Ďakujem za rady a odpovede.

PS. Čo sa týka telefónu, jeden mám Huawei Honor 6 ktorý ma full hd rozlíšenie a android 6.0, druhý je starší Samsung Galaxy S3 ktorý nemá full HD (ten však už nepoužívam takže by pre neho bolo lepšie využitie v domácnosti).
Keďže som študent a nemám peňazí na rozdávanie, rád by som do toho zainvestoval čo najmenej peňazí :D

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Cauko, co som sa docital o Sky Go, co je identicka sluzba ale v UK, tak aplikacia samotna ma zablok…
MarianWise 13.01.2017 08:35
MarianWise
Zdravim! Mam aj dnes nainstalovany emulator blue stacks, funguje f poho, dokonca som zrobil registra… poslední
Ruud 16.09.2018 23:28
Ruud

Cauko,

co som sa docital o Sky Go, co je identicka sluzba ale v UK, tak aplikacia samotna ma zablokovany screen mirroring. To znamena ci uz mhl alebo priamy vystup hdmi/micro/ ktore maju niektore tablety to nebude podporovane, mne sa osvedcilo nainstalovat do PC Android emulator napr. bluestacks a prepojit priamo cez hdmi, to krasne funguje aj ked kvalitu v HD necakaj. Neskusal som chromecast ale ten by mohol krasne fungovat ´kedze si vies don stiahnu app z google play.

Snad to pomoze

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru