Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem výběr 4 GB disku pro desktop

Ja taky pouzivam Seagate, dokonce mam 3TB SV35 a drzi, ale cetl jsem o tom z ruznych zdroju, ze hlavne Seagate Desktop 3TB hrozne casto odchazi a podle me jsou ty SV35 v podstate totozne, takze to jdu zaklepat a doufat, ze ten muj bude drzak. :-)

Jinak v praci mame Seagate 7200.12 a prakticky vsechny (asi tucet disku) sly do kopru. Ale Seagate Desktop by mel byt nastupce 7200.14, kterej co vim, tak moc neodchazi.

Jenze je to tezky nekomu radit, na jednu stranu Seagate Desktop je nejlevnejsi 7200ot. takze se jednoznacne vyplati, na druhou stranu z 7200ot. disku maji pouze WD Red Pro a WD Black 5letou zaruku, coz uz jsem u Blacka jednou vyuzil, kdyz se po 4,5 letech odporoucel. Z 5400ot. disku se podle nejvic vyplati WD Red, kterej cenove soutezi s 7200ot. Seagate Desktop, ale je tissi.

Co nevim a kdyz uz je tu rec, tak by me to zajimalo, ja nemam praktickou zkusenost s WD Red Pro, cetl jsem, ze je tissi a jen o malo mene vykonny nez WD Black, tak by me zajimalo o kolik, protoze WD Black je o dost hlucnejsi nez Seagate Desktop a proto bych si domu do tiche sestavy Black radeji neporizoval. Takze kde na stupnici mezi SG Desktop a WD Black se pohybuje WD Red Pro? Vi nekdo?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny