Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučení vhodného IS

Zdravím,
je to jen takový průzkum. Máte někdo tip na IS (CRM) pro běžné potřeby středního podniku?
Jako evidence zákazníku, přídělování úkolu lidem, sledování zakázky, přístup přes web. rozhrani .. nutná podpora archivace dokumentu -- treba dela se nejaky projekt, k tomu sou dejme tomu vykresy tak aby se k tomu daly priradit?

Nemusi byt free, ale zajimaji me pouze aplikace se kterymi mate nejakou zkusenost, dotaz do googlu si umim dat taky ale zajima me spise praxe..

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
well... tak je mi jasne ze to nebude uplne jednoduche.. a co nejaky tip na SW ktery treba nebude obs…
MKc 12.06.2007 15:35
MKc
Tak si prosím ujasni, co vlastně chceš, protože to zatím nezní moc přesvědčivě, že bys vůbec věděl,…
touchwood 12.06.2007 19:57
touchwood
Polehčující okolností může být to, že zatím jsem až na pár světlých výjimek zažil v drtivé většině p… poslední
josephino 13.06.2007 10:03
josephino

well...
tak je mi jasne ze to nebude uplne jednoduche..
a co nejaky tip na SW ktery treba nebude obsahovat archivaci dokumentu ale takove ty zakladni veci jako evidence zakazniku, ukoly, poznamky .. to prece uz neco musi byt ne? nejaka free alternativa.. treba moregroupware nebo nejake free web based crm.

Tak si prosím ujasni, co vlastně chceš, protože to zatím nezní moc přesvědčivě, že bys vůbec věděl, co ti schází. Kotrmelce mezi IS s dokumentovým datawarehousem a triviální evidencí jsou tak trochu podivné.

Nemyslím, že by byl problém najít nějaké řešení, ale obávám se, že bez dalších informací, jakož i alespoň odhadem, kolik do toho firma hodlá investovat, kolik userů, jaký režim použití (tj. zda všichni na jedné hromadě, nebo hromada+cestáři, či několik poboček+cestáři apod.), zda už máš nějaký volný hardware apod., se k alespoň nějakému nástřelu nedohrabeme.

Neber si to prosím osobně, ale tohle je velmi špatné zadání a velmi špatný uvodní výstřel. Polehčující okolností může být to, že zatím jsem až na pár světlých výjimek zažil v drtivé většině případů naprosto stejnou bezradnost ohledně zadání toho "co vlastně chceme"

Polehčující okolností může být to, že zatím jsem až na pár světlých výjimek zažil v drtivé většině případů naprosto stejnou bezradnost ohledně zadání toho "co vlastně chceme"

Potvrzuju, jenom dodávám, že se najdou i takoví, kteří na začátku nevěděli co chtějí, nevědí to ani když už to mají komplet a ještě s tím navíc nejsou spokojeni.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru