Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem i5 a i7 - rozdiel

OK, tak naposledy. :-)

Prisel-li jsi sem za ucelem potvrzeni tvych subjektivnich pocitu, tak s tim ti nepomuzu a tvuj cas i cas radcu v tomto vlakne je zbytecne promrhany. Kup si co chces, ale pak si nechod stezovat.

Ja ti radim dle sve mnohalete praxe, takze:
1. Na ucely zminene v originalnim dotazu (produkty Adobe) je jasne jedinne mozne profesionalni reseni desktopove PC typu graficke stanice. Cokoli jineho je jen vlhky sen, ktery te muzu uklidnit, ze nesnis sam, podobne se tu obcas objevuji, ale notas na tuhle praci je porad jen sen.

2. Muze byt situace, kdy tazatel potrebuje zarizeni prenaset, potom muze, je-li si vedom s tim spojenych problemu se rozhodnout pro nejaky vykonejsi notebook, ktery zatez snese. Doporucuji zde obecne notebooky s procesory Intel i5 nebo i7 v provedeni HQ, nebo-li cenovka cca. 20.000Kc a vys.

3. Samozrejme to nevylucuje rozhodnuti tazatele poridit si kancelarsky notas s i3, i5 nebo i7 v uspornem provedeni U, ovsem s nasledky, ktere sam popisujes a tudiz o nich vis a pak uz vubec nechapu, proc jsi sem ten dotaz pokladal. Pokud chces sve obavy potvrdit:

neodide mi po roku maticna alebo grafika
tak ano, je tu snace, ze se to opravdu stane.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny