Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ASUS Z170 PRO GAMING - má jí někdo?

Napisu to sem, protoze hledani je slabina poradny a svoje puvodni vlakno hledam marne a nakonec tady se to zminovalo taky a je to novejsi.

Vsechny Skylake Gaming desky od MSI jsou naprostej odpad a kupovat je opravdu nema smysl. Reklamace MSI neuznava, tisicatej update BIOSu se opet nepovedl a zavady zustavaji. MSI neni schopno dat desky do poradku a tak zbyva jedinna moznost:

Pokud chcete ziskat ze sve MSI Gaming desky maximalni vykon, ktery maji majitele desek od konkurecne, musite vypnout v BIOSu polozku Intel Adaptive Thermal Monitor, coz je docela na dve veci, kdyz ta polozka hlida teplotu procesoru. Ale je to jedinne reseni, jak si pomoct od zbesileho prepinani taktu procesoru, protoze MSI to proste nedokaze implementovat a to ani na desaty pokus nebo kolik uz bylo updatu BIOSu.

V podstate se to resi snad u vsech Gaming desek jak na MSI foru, tak i na jinych. Do Google zadejte: MSI Intel Adaptive Thermal Monitor a vyjede vam asi milion odkazu.

Vetsina lidi hlasi vyreseni problemu nastavenim Intel Adaptive Thermal Monitor na disabled, ale jsou i taci, kteri vypinaji i dalsi setrici funkce procesoru, aby to bylo OK.

Zajimave je, ze se to neprojevovalo snad u zadne desky hned od zacatku ale az casem. Co si o tom myslet nevim, ale osobne priste prohlyho Asuse nez nezvladnute MSI. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny