Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vybírali jste v poslední době nějaký klasický notebook?

Sorry, ale notebooky nikdy nebyly levna zalezitost, to az v posledni dobe se zacaly prosazovat levne domaci notasy s cenovkou mezi 10 az 20 tisici. Slusnejsi pracovni notas proste stoji vic.
Navic procesory postihlo zdrazeni, Intel pridal novy rozmer slovu ojeb a vymyslel Atomy, ktere s vykonem na urovni Pentii III nabizi chudakum zakaznikum sice za par supu, ale v podstate leda pro zlost, protoze v dnesni dobe to nestaci ani na internet. Dalsi vychytralost Intelu se kona u uspornych U-ckovych procesoru, kde dvoujadrovy podprumerny procesor v klidku prodava i s oznacenim i7.
U-cka ale uz vykonove staci na beznou kancelar a internet a domacim uzivatelum to staci a jsou spokojeni, zalezi jak moc zakaznik potrebuje vykon. Nakonec tyhle U-cka prodava i Dell v cene do tech 20K, takze pokud chce neco normalne vypadajiciho, tak moznost tu je. Nastesti uz Dell pochopil svuj omyl a nabizi uz zase i nepatlaci monitory u notasu. Akorat bych neporizoval notas s podradnym HD dispelejem, ale urcite sel do fullHD, takze cenovkou tesne pod 20K.

https://www.czc.cz/dell-inspiron-15-5559-stribrna_ 16/189357/produkt

Lepe by bylo poridit model s Intel HD grafikou, ale co jsem koukal, tak maji furt jen patlaci.

Dalsi moznost v tehle kategorii je ten zmineny Asus.

No a potom jsou vykonejsi notasi s klasickymi procesory (oznaceni HQ) a tam je nejlevnejsi MSI, jak tu bylo odkazano, za Asus uz priplatis najeakou korunu navic a Dell uz chce docela dost a pravdepodobne naprosto mimo rozpocet.

Osobne ocekavam, ze se pristi rok situace zlepsi diky AMD Zen, to casem uvidime.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny