Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vybírali jste v poslední době nějaký klasický notebook?

Tak samozrejme je to vsechno o cene, treba otec chtel notas do desitky, coz by bylo tragicky bez ohledu na znacku, ale ukecal jsem ho na Asuse za 13K. Samozrejme, ze to je plastak, ze ma obycejne i3-Ucko, ale na to vyuziti k cemu je urcen to staci.

Spis jde o to, rozlisit notasy ve stejne cenove hladine a rict si, kterej je za ty stejny penize lepsi a kterej horsi, no a tam je HPecko v koncich v podstate se vsema modelama. Snad vzdycky najdes v ty cenovce a pro specifikovane vyuziti lepsi model od nekoho jineho a obecne to bude Dell, Asus pripadne MSI. Samozrejme moznost, ze to bude i nekdo dalsi nelze predem vyloucit.

Spotrebak od HP je cim dal horsi a podle me co tak vim, uz snad dosahl i dna, uz to snad horsi bejt ani nemuze. Servery muzou byt neco jineho, ja se v zivote setkal jen se zapraskanyma serverama od IBM a s jednim hodne slusnym Dellem, takze v teto oblasti nic vyvozovat nemuzu. Prirozene ale clovek nema k HP duveru, kdyz vidi co vsechno "dokazou", takze kdybych mel treba vybrat server, tak automaticky zacnu u Dellu, ac treba o tom nic moc nevim, protoze proste tam je nejaka duvera k te znacce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny