Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Software pro příjem TV?

Dobrý den, co by jste mi doporučili za software pro přijem TV do počítače? dostal jsem něco k donglu ale to stojí za prd a Windows media center, který jsem měl rád tak v 10tkách není a nešel mi ani nainstalovat neoficiálním způsobem. Díky

Předmět Autor Datum
Výborný je ProgDVB.Stáhni si verzi 6.61.1 download_progdvb.html
kozakl 30.09.2016 14:09
kozakl
Pokial chce niekto aj nahravat tak jednoznacne najlepsi je DVBViewer Pro, ma najlepsiu nahravaciu sl…
poihu 30.09.2016 15:28
poihu
Od toho donglu potřebujete akorát ovladač (ten vytváří rozhraní mezi tím zařízením a programem, kter… poslední
mluno 30.09.2016 17:33
mluno

Pokial chce niekto aj nahravat tak jednoznacne najlepsi je DVBViewer Pro, ma najlepsiu nahravaciu sluzbu, a je aj cenovo najprijatelnejsi. Na druhu stranu nejako divne spracovava EPG, ze raz idu raz nie (ked nejdu musim zavret a znovu spustiti dvbviewer aby sa zase nacitali). Dobry je aj DVB Dream, uz spominany Prog DVB mi pride trochu tazkopadny (spraveny je na .NET frameworku), a celkom dobre pouzitelny je aj Smart DVB na to ze je to zatial stale beta, a navyse je free.

Od toho donglu potřebujete akorát ovladač (ten vytváří rozhraní mezi tím zařízením a programem, který bude televizi přijímat).

Já osobně nedám dopustit na DVScheduler (http://www.cs.usyd.edu.au/~efax/DVScheduler.html#D V%20Scheduler). Je zadarmo a umí toho dost. I když abych byl korektní, vlastně sám nic nedělá, protože to je jenom webové rozhraní pro DVPiper od stejného autora (to je program do příkazové řádky, který to všechno odře ... no ale kdo by to do té příkazové řádky dával), ale to je z pohledu uživatele celkem jedno. Sám ho provozuju na vistách a sedmičkách, ale je to živý projekt, takže by měl makat i na desítkách. Vyžaduje javu a právě ten dvpiper. Už si nepamatuju podrobnosti, je to dlouho, co jsem ho instaloval, mám pocit, že DVPiper se nainstaloval sám, javu jsem musel instalovat, vlc jsem měl (není nezbytné, ale s ním to jde lépe).

Jinak na jednoduché sledování televize stačí VLC (média/otevřít zachytávací zařízení a tam je nutné vybrat DVB-t a zadat kmitočet multiplexu), je dobré si pro dostupné multiplexy vytvořit playlist, případně i pro jednotlivé programy (to se musí v tom dialogu zadat víc parametrů).

Ještě mě napadá takový detail, ten program (a jím produkované webové stránky) je v angličtině a nevím, že by někdo vytvořil český překlad.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru