Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno WD My Book 2 TB - nechce se načíst

Pořád se učím něco nového a myslím, že se z toho dokážu poučit.
Dříve jsem to tak měl, koupil jsem si HDD a k tomu case. Potom ale začaly "frčet" právě MyBooky a já si jeden koupil. Nutno podotknout, že tento ext. HDD mi stále bez problému funguje, odešel novější, který mám cca 3 roky. Naštěstí byl uvnitř obyčejný disk a proto jsem ho mohl jednoduše rozebrat a strčit do PC přes SATU.
Ta redukce je každopádně zajímavá, taky by to mohlo být řešení.

Trochu masochistické,my normální na tohle čas nemáme.A k čemu Ti bude,to na něj chceš ještě něco ukládat?
Masochistický možná, ale třeba z toho ještě něco dostanu. Rád bych zjistil, jestli jsem tomu disku nějak "nepomohl" já. Jednou jsem například vytrhl disk z LG TV a měl jsem co dělat, abych se do disku dostal. Od té doby jsem disk k TV raději nepřipojil.
A ještě bych chtěl zkusit "deep scan", kdybych se tak náhodou dostal i k poškozeným a neobnoveným souborům.

Proč máš mít dynamický disk?To se používá jen pro RAIDy,jinak je to nesmysl.
Popravdě netuším, jestli takový byl vždycky nebo se tím nějak stal.
Žádný z mých ostatních disků dynamický není a vědomě jsem určitě nic nekonvertoval. Už jen proto, že nevím, k čemu by mi byl, protože o téhle problematice moc nevím. Tak do toho raději nešťourám.

Tak trpělivost tedy máš,jiný by asi nevydržel nechat chroupat nějaký program v PC nonstop celý měsíc.Ale alespoń to bylo úspěšné.Tak mnoho zdaru v další práci.
Nejdřív jsem to dělal na stolním PC, ale ten se jednou za čas chtěl restartovat kvůli aktualizacím a hodné Win 10 se mě ani nezeptají, jestli mohou. Prostě to udělají. Tak jsem to dělal na starém ntb bez připojení k netu. I proto to bylo možná pomalejší.

Každopádně doufám, že tohle už nikdy řešit nebudu... Trpělivý a "hračička" možná jsem, ale že by mě to nějak extra bavilo, to se říct nedá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny