Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě notebooku: MSI vs Dell?

Ale jo, chapeme se.

Dell je furt nejlepsi, ale taky nejdrazsi a treba to co mel vybrane tazatel, tak tam hodil Dell o dost horsi displej a srackojdni disk prave kvuli cene, aby to tomu MSI mohlo konkurovat. Takze Dell ano, ale pridat na penezich.
Muj koment byl ale o tom, ze najit problem u Dellu byl kdysi skoro zazrak, dneska uz je to mnohem realnejsi a proto taky zacali s tim mirnym omezovanim NBD, ono je to ale logicky, konkurence tlaci ceny dolu a pokud jim chtej konkurovat i cenou, na kterou slysi vetsina zakazniku, tak proste museli ze svyho standardu slevit.

HP nedoporucuju, ja s nima mam spatny zkusenosti, ikdyz treba zdaleka ne tolik jako ty, ale proste ja HP ne.

No naopak na MSI si stezovat nemuzu, to co tady pise touchwood proste neni pravda, dela jako kdyby MSI byla buhvi jaka sracka a to proste musim jednoznacne odmitnout, ikdyz na druhou stranu nerikam, ze je to nejakej zazrak, kterej bych tu vynasel do nebe.

Trojku do rady mam Asuse, zase samozrejme jako u vsech nelze cekat za 10K nejakej zazrak, ale treba otec od nich ma za 13K uplnej lowend a konstrukce me udivila, ze je takova jaka je na tu cenu v pozitivnim smyslu. Takze zase necekat za par korun zazraky, ale i Asus se muze dneska s tim Dellem pomerovat.

Preskocim na Acer a rovnou rikam, ze ne. Ten jejich servis to je fakt hruza, jako jsem mel par znamych, ktery si idioti koupili neco od Aceru a pak jsem za ne servis resil a fakt jako uz to stacilo, s Acerem odmitam mit cokoli spolecneho a ma kazdy smulu.

Jezismarja, fakt uz delaji i notasy od Lenova ty smejdi z Arvata? Tak tim s Lenovem koncim, jestli je to skutecne pravda. Ja myslel, ze "opravujou" jen ty lenovacky smejdsky smartphony. No tak to rikam, ze Lenovo v zadnym pripade nebrat, tu kritizuju Acer a tohle je snad jeste horsi a to jsem si myslel, ze nic horsiho nez servis Aceru uz nemuze bejt!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny