Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 7 games for Windows 10 nefungují pod verzí 1607 build 14393.222

Nikto ta nenuti pouzivat Windows10.
Špatná odpověď. Měl jsem Windows 7 a Windows 10 se nainstalovaly samy jako aktualizace i s mým předchozím odmítnutím. Smířil jsem se s tím, funguje to (i když lépe až napodruhé coby čistá instalace), neřeším to.

Řeším to, že mi aktualizace sama odinstaluje program, který jsem já vědomě nainstaloval. Tady to byl jen balík her a je to jen na pozdvižení obočí. Když to bude účetnictví a bude to před 25., tak už na na pozvednutí obočí nebude.

Většinou s tebou souhlasím, ale tady ne. Bod obnovy taky nic nevyřeší protože se ta aktualizace nacpe znovu. A mimo to, pokud to není kec, tak Microsoft ve Windows 10 ve výchozím stavu vypnul funkci pro vytváření tzv. bodů obnovy. Více na: http://www.zive.cz/clanky/10-nejcastejsich-problem u-s-windows-10-jak-je-vyresit/9-jak-zapnout-body-o bnovy/sc-3-a-181725-ch-101333/default.aspx A pokud je cíleně nezapnu, tak jsem zase na začátku.

A co se týče toho odpadu, tak proč tam cpou třeba OneNote, který není kompatibilní s OneNote z Office atd. Jen to zabírá místo na disku a v některých případech to nejde ani odstřelit a když jo, tak při další aktualizaci, to nacpou znovu.

Bohužel nejsem eurokomisař, abych si mohl s MS s vyhlídkou několika miliard éček popovídat, a tak mi nezbývá jen si poplakat i když na špatném hrobě.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny