Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poradit tiskárnu

Osobně mám už nějaký rok EPSON L550, také je dražší, ale s ohledem na ušetřené náklady na tisk se to bohatě vrátí. Jinak kromě kopírky má i fax, ale kdo to v roce 2016 potřebuje. L550 se už nedělá, toto by měl být její nástupce https://www.alza.cz/epson-l565-d2430227.htm?o=1
Text a obrázky (vivid) jsou v pohodě, fotky jsou trochu horší, skoro bych řekl příšerné. Pán od epsonu mi tvrdil, že to je tím, že jsem to zkoušel na kancelářský papír (protože jsem na jejich stánku viděl u této tiskárny něco jiného, než co jsem zvyklý že by z ní lezlo, tak jsem se ptal, jestli to udělala ona). Je fakt, že na fotopapír jsem to nikdy nezkoušel.
Na tuto multifunkci mě přivedl kolega, který má něco jako https://www.alza.cz/epson-l805-d3913094.htm?o=7 opět v nějakém starším provedení (ať žijí inovace vyššího řádu). Ta je bez skeneru.

Trochu pochybuju, že by chtěla vydržet 10 let (čekal bych tak pět), ale na se to snad kromě drahých kancelářských strojů už dneska nedimenzuje nic.

Předtím jsem měl lazerovou multifunkci samsung (CLP2120 nebo tak nějak) a ta se vyloženě nepovedla - brala papíry po dvou (i více), odcházel u ní často přenosový pás (tak dva na jednu sadu tonerů)... do té doby jsem o existenci této součásti lejzrovek ani nevěděl a mohl bych pokračovat, natrápil jsem se s ní dost a dost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny