Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Huawei a Honor

Neviete ako to snimi je? su to sesterske abo dcerske spolocnosti, brali byy ste niečo od huaweiu alebo od Honoru? aky vyznam ma ze predavaju skoro to iste v dvoch inych znackach?

Předmět Autor Datum
Honor je značka Huaweie.
Wikan 08.10.2016 21:26
Wikan
Huawei > Honor Apple > iPhone Windows > Lumia Asus > Zenfone . . .
Dwane Dibbley 08.10.2016 21:35
Dwane Dibbley
Windows > Lumia? To snad ne...
host 09.10.2016 10:57
host
Windows vyrobil Lumii? ja myslel že Microsoft... ja som nevedel že Windows dokáže vyrobiť Lumii. poslední
Mlocik97 09.10.2016 13:08
Mlocik97
Stalo se to modou vyrobcu smartphonu a tak maji nekteri vice znacek, napriklad si koupis naprosto de…
RedMaX 08.10.2016 22:34
RedMaX
to nieje len moda výrobcov smaartphonov,tí s tým začali ako poslední,u aut máš Toyotu a Lexus,Hondu…
audax 08.10.2016 23:27
audax
Tak s nekteryma vecma nesouhlasim, neco jineho je kdyz ma nejaky koncern vic tovaren a jeste od sebe…
RedMaX 08.10.2016 23:42
RedMaX
tak potom nemôžeš ani tvrdiť že z jednej linky ráno ide huawei a poobede z toho lezie honor,obidve s…
audax 09.10.2016 01:44
audax
obidve skupiny majú svoje oddelené vývojové a výrobné jednotky No to teda nemaj, to je jedna tovarn…
RedMaX 09.10.2016 09:56
RedMaX
Osobne ma Hyuawei telefon a slapa paradne. Myslim, ze jsou uz na trhu cely roky a nejake obavy uz js…
helemese 09.10.2016 00:59
helemese
Huawei/honor je takisto renomovaná značka v dnešnej dobe ako aj Samsung či LG :-) Takže žiadne obavy…
GTXforce 09.10.2016 09:22
GTXforce
No mám honor 7 a zatím jsem spokojený, předtím jsem měl Lenovo Vibe X2 a taky spokojenost. Co se bat…
In-lander 09.10.2016 09:25
In-lander

Stalo se to modou vyrobcu smartphonu a tak maji nekteri vice znacek, napriklad si koupis naprosto dementni telefon od Huaweie a priste si reknes, ze uz Huawei nechces a koupis Honor, ktery sice take vyrobil Huawei, ale ty jako bezny zakaznik to nevis. :-)

Jinak v soucasne dobe u je to u Huaweie u TOP modelu v podstate jen rozdil v designu obou telefonu, takze treba u Huawei P9 a Honor 8 je rozdil jen v designu.

to nieje len moda výrobcov smaartphonov,tí s tým začali ako poslední,u aut máš Toyotu a Lexus,Hondu a Acuru,pri grafických kartách máš eVGA/BFG/Zotac/XfX a všetko je eVGA,,u ďalších je to napr. Technics,Panasonic,Toshiba,AIWA,Hitachi a všetko je to Matsushita corp.,inde nájdeš Triumph,TX Tech,Nautica a všetko je to Timex corp. podobne ako Seiko,Pulsar,Morioka,Hattori Tokei,Seikosha a všetko je to Seiko Hattori corp. a takých príkladov by sa dalo nájsť mnoho...

Tak s nekteryma vecma nesouhlasim, neco jineho je kdyz ma nejaky koncern vic tovaren a jeste od sebe treba i oddelena vyvojova centra a neco jineho je, kdyz ti z jedne linky rano sjizdi P9 a odpoledne Honor 8. :-D

Ovsem zaujala ma poznamka o propojeni EVGA, Zotac a XFX, o tom nevim a na netu pod kazdou vystupuji jini lide odjinud, takze mas nejake podrobnejsi info, ze to je jedna firma a jen treba preznackovavaji nebo tak neco?

tak potom nemôžeš ani tvrdiť že z jednej linky ráno ide huawei a poobede z toho lezie honor,obidve skupiny majú svoje oddelené vývojové a výrobné jednotky,sú to dve divízie jedného podniku,rovnako ako taiwanský asustek a pevninský čínsky ASRock,obidve veci patria asusteku,ale výrobné a vývojové jednotky sú dosť od seba vzdialené..........eVGA je materská firma,zotac/XfX sú výrobné jednotky s rôznym regionálnym pôsobiskom,každý pokrýva ten svoj segment a u BFG prevažuje logistika....iné je to napr. u VW,ktoré síce vlastní škodu,porsche,audi,seat,najnovšie aj bugatti,ale vlastní ich len z toho dôvodu,že ich odkúpil.........

obidve skupiny majú svoje oddelené vývojové a výrobné jednotky

No to teda nemaj, to je jedna tovarna a bud jedna linka a stridaji se nebo tam maji dve linky, na miste jsem nebyl, takze to nevim, ale je to jen znacka jedne tovarny, srovnani s Asus a ASRock tak kulha na obe nohy.

Osobne ma Hyuawei telefon a slapa paradne. Myslim, ze jsou uz na trhu cely roky a nejake obavy uz jsou pase. Uz snad dokazali, ze se s nima muze pocitat.

Jinak tyhle praktiky jsou bezne, snad nejklasictejsi je Henkel, ktery vyrabi vetsinu pracich prasku :) Cim vice znacek na trhu mas, tim mas vetsi zisky. Predstav si, ze si steoupnes k regalu, kde vetsina je jeden vyrobce. Vezmes Ariel a nebudes s nim spokojenej. Tak priste si reknes, ze zkusis jiny a vezmes Persil...a priste...a s kazdym nakupem jdou penize Henkelu. Kdyby na trhu tolik znacek nemel, jeste by hrozilo, ze by si vazne priste sahnul po konkurenci :-D

U mobilu nemuzes takhle lehko zaplnit trh, ale princip bude podobny.

No mám honor 7 a zatím jsem spokojený, předtím jsem měl Lenovo Vibe X2 a taky spokojenost. Co se baterie týče tak bych řekl přijatelná výdrž. Prý podle recenzí je hodně dobrý Honor 8. Asi bych se nebál zkusit štěstí i s ním. Ale je plno značek a každému se líbí něco jiného :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru