Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook do cca 25.000 Kč

2 dny zpět sem koukal, co je k dispozici v obchodech. Limit sem si dal taky okolo 25k a vyšly mi nejlíp tyhle dva 17,3" (1920x1080 a 15,6" je pro mě málo) u czc, jinde sem nemohl najít matnej display (ta antireflex folie kazí dost barvy podle recenzi). Otázka, jestli máš k dispozici sehnat nějak rozumně SSD a OS. To MSI je nemá. Zase je o kilo lehčí, má usb-c a je levnější + nějaké drobnosti, porovnej sám i s dalšími, co si našel.
MSI GP72 6QF-451XCZ
Lenovo Ideapad Y700-17ISK


Notebook mám a klekla mu grafika po 4 letech. Hliníkový tělo, udržovanej a když se fakt náhodou začal vařit v létě, tak sem radši počkal na večer. Každopádně furt funguje na integrovanou grafiku a na kancelářskou práci stačí, takže silně zvažuju o pevným kompu (což není tvůj případ, ten už máš).


Když vidím, jak někdo hraje hry na přímým slunci, nebo bere noťas do postele, jak plánuješ, tak se připrav, že se ti celkem rychle upeče. Když to bereš na splátky, tak prachy asi nemáš moc na rozhazování, nechal bych tu práci se Sony Vegas, pařením, atp. na stolák a snížil nároky na noťas a vzal nějaký o fous levnější z business třídy, holt bez dedikovaný gpu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny