Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rada při tvorbě webové stránky

Proto dotaz na vás, má někdo rady k tomu, jaký redakční systém použít, s ním spojené výhody a případný tip na webhosting, který jej podporuje. Nebo pokud ne redakční systém, tak něco na obdobné bázi?
Dobry den

# Doporucil bych vam <CMS> takové ty znamejsi (né pro jejich znamost, ale pro jejich lepsi podporu, vice pluigs, sirsi komunita, zkratka vice reseni na mozné problémy etc) typu :
1) WORDPRESS : https://wordpress.org/
2) Joomla : https://www.joomla.com/
3) DRUPAL : http://www.drupal.com/
*Velmi jednoduché na instalaci i obsluhu, staci jen stahly soubor rozbalit do 'korene:root' vasi Web Stranky a jen se ridit podle pokynu na obrazovce.

# Existuji i jiné varianty mimo <PHP>, u které muzete vyuzit i Framework .NET a stranky delat na ASP.NET v c# ci VB, kde na vas project bych zacal na zaklade c#/*Master.Page
* WordPress, Joomla, Drupal jde udrzovat bez znalosti HTML/PHP,javascript ale stale znalost uvedenych jazyku je casto k dobru.

NAVOD 'Instalace WordPress krok po kroku' : http://www.cwordpress.cz/navody/navod-na-instalaci -wordpress-nejnovejsi-verze.html

Info : Pozor na vasi verzi SERVERU, jelikoz na CMS ('Aplikace' ASP.NET/framework .NET), musi bezet na Windows Server (+ moznost nastaveni 'pipeline')

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny