Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rada při tvorbě webové stránky

Zdravím lidičky,

potřeboval bych od někoho zkušeného, či zkušeného radu ohledně tvorby stránky.

Máme CZ/SK komunitu lidí, čítající cca 100 lidí. Pár z nás každý rok pořádá sraz. Za účelem komunikace a podávání informací by jsme rádi po letech konečně přivedli k životu i webové stránky. Rádi by jsme tam měli možnost přihlašování pod účet, se kterým by uživatelé měli přístup k funkcím, jako je chat, diskuze, prohlížení profilů, prohlížení mapy uživatelů pro domluvu o společné cestě autem na srazy.....

Jde o to, že naše znalosti jazyků jako PHP a tak jsou dost býdné. software typu drag and drop sice používáme, ale je to v podstatě jen jedna stránka s datumem a chatboxem, který ale není chráněn loginem. Pohrával jsem si tedy s myšlenkou využít nějaký způsob, jehož výsledkem by byly stránky, které by odpovídaly našim představám. Koukal jsem se na redakční systémy, ale je toho tolik (joomla, wordpress,...), že člověk neví, co z toho zvolit.
Proto dotaz na vás, má někdo rady k tomu, jaký redakční systém použít, s ním spojené výhody a případný tip na webhosting, který jej podporuje. Nebo pokud ne redakční systém, tak něco na obdobné bázi?

Předem díky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny