Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problémy s připojením

jsem připojen přes router na domácím notebooku easynot te, se systémem windows 8 ( intel B960 processor, nvidia geforce 710M, 4GB DDR3 memory, 750 GB HDD )

speedtest.net mi ukazuje právě teď rychlost připojení 2.65mbps na download a 0.88mbps na upload. ( ping 12)

dívám se do správce úloh a vidim, že odeslání a příjem dat je více méně pořád na nule. maximálně se dostanu v příjmu na 3mbps a to vždycky asi tak na jednu vteřinu, než to zase spadne.

jsem u upc a měl bych mít vyšší rychlost. potřebuju zjistit jestli tohle nestabilní připojení způsobuje upc anebo jestli mám něco s notebookem. netušim co by mohlo bejt špatně. notebook jsem zhruba před měsícem přeinstalovával zpět do továrního nastavení a nic zvláštního s nim neprovádim. už předtim jsem měl tyhle problémy a přeinstalace je nevyřešila. měl jsem (po přeinstalaci) problém s malware, ale stáhl jsem malwarebytes a včera jsem ukládal 78 infikovaných souborů do karantény, takže by mělo bejt o malware postaráno, ale nevim. nevyznám se. jsem jen běžnej uživatel. ne expert, ne programátor, nic takovýho.

poraďte jak postupovat a co dělat, abych zjistil co způsobuje nestabilní připojení a jak to řešit za předpokladu, že je problém u mě v notebooku. díky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny