Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaký je odběr 2,5" SSD z +5V a z +12V, víte někdo?

Takovy mozna zvlastni dotaz, ale potreboval bych mit konkretnejsi predstavu jaky je odber u SATA 2,5" SSD z 5V a z 12V - jestli je vetsi odber z 12 nebo z 5, v jakem pomeru cca.

Resim malinko atypicky servrik ktery bude mit DC napajeni, deska nejspis Supermicro X10SDV-8C+-LN2F : http://www.supermicro.com/products/motherboard/Xeo n/D/X10SDV-8C_-LN2F.cfm plus nejaky HW raid radic a 4x SSD (Intel 3700 series) jako Raid10. Deska jde napajet DC konektorem vedle ATX napajeni (to mam vyzkousene, je to bud/anebo - NENI to pridavny +12V ATX) a pripadne pro disk je pak molex na ni - Supermicro nijak ale nespecifikuje jak to jde zatizit. +12V muzu vzit primo z DC napajeni, ale +5V si dela jen deska nejakym internim DC/DC menicem a ani na dotaz Supermicro nebylo schopno odpovedet "kolik utahne".

- takze pokud by gro delalo +12V tak to neni problem (bude tam DC/DC menic co da 12V/10A), pokud by byl nejaky citelnejsi odber z +5V, musel bych jeste resit dalsi DC/DC z 12V na 5V.

- Intel v tech. dokumentaci k svym SSD uvadi taky takove hodne zavadejici hausnumera ktere jsou mi k nicemu, jen ze odber pri praci 4,4W v klidu nejake to 0,nic - ale ze 12V a 5V max. 1,5A coz je uz z principu nesmysl a ma to univerzalne napsane asi u vseho.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny