Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno ntb - wifi router - upc

Jedním dechem hovoříte o rozchození wifi a klonování a registraci MAC. To motáte zbytečně dvě nesouvisející věci dohromady. Důležití je, co je na záložce status routeru? Je tam přidělena pro WAN IP, gateway a DNS servery?

edit: A pardon, není, nějak mi unikl jeden obrázek. Budete muset zkusit tu přeregistraci MAC adresy, neboť už jsem se setkal s routery, kde klonování nefungovalo řádně. Nikde jinde si totiž problém představit nedokážu, tedy kromě toho, že kabel z modemu jde omylem do portu LAN a ne WAN, či že je kroucený a router nemá autodetekci?

edit2: Ještě drobnost. Ta klonovaná MAC je opravdu ta správná? Nesnažíte se náhodou naklonovat MAC wifi rozhraní místo zřejmě původní MAC pro LAN rozhraní? Ty jsou totiž jiné! Připojte se původní způsobem, přihlaste se na kraken.dkm.cz a ověřte si, co je tam registrováno. Nebo si přes ipconfig /all vypište tu správnou MAC adresu. Pokud jste totiž k routeru v této fázi již připojen přes wifi (což měl být poslední krok, ne první), pak ta nabízená adresa ke klonování nebude ta správná.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny