Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Opakované načítání ikon po spuštění PC - Windows 7

část programů nainstalovaných na d: sice ničemu nevadí (kromě nemožnosti to rozumně zálohovat), ale znamená to, že jde nejspíš o letitý zabordelený systém. tam pak není čemu se divit, že cokoli nefunguje.
posvítil bych si na doplňky exploreru na pravé tlačítko myši (shell extensions).

druhá možnost: na systémovém disku není dost místa pro aplikace, protože je zaplněno uživatelskými soubory, které tam nemají co dělat, ať už si defaultní umístění "dokumenty" a "knihovny" žvaní co chcou.
umístění velkého množství dat v profilu - nedejbože přímo na ploše - vybízí ms indexátory a zálohovače, aby se o to neustále zkoušely starat. a totéž do úplného pominutí dělá antivir. výsledkem je tuhnutí systému při jeho náběhu, kdy mu sotva stačí síly na rozežrané windows, skype, a kontroly aktualizací kdejakých nesmyslů.
pokud je antivirem nepříčetná verze "internet security", rovnou to vykopat ven.

třetí možností (bílé orámování ikon a znovunačtení) může být nevhodná verze ovladače pro tu grafiku. nejnovější vůbec nemusí být zvláště pro starší hw ta nejlepší.

obrázek msconfig: není čitelný sloupec s názvem programu, s cestou k němu a v případě potřeby ani se záznamem v registrech - k čemu takový screen je?
-> ms autoruns má záložky: logon (po spuštění), services (služby), scheduled tasks (naplánované úlohy).
(jak vidno, toho co se spouští po startu a může vyvolávat zatuhnutí je mnohem víc)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny