Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Sluchátka do 3 000 Kč

To si netroufam, v praci ma kolega nejake bezdratove Corsairy a hraji dobre, ale myslim, ze rikal, ze taky byly za 3K. On je vyber pomerne velky a ja mam zkusenost jen s par sluchatky, takze spis muzu rict, ze bych se vyhnut tomu Creativu a vubec cenovemu lowendu.
Ale treba jsem dostal zadarmo pri koupi zakladni desky tyhle obycejny sluchatka za par korun a kontrukce lepsi jak u vsech Creative co jsem mel v ruce nekolikanasobne drazsich a poslech taky OK, samozrejme nelze srovnavat s nejakyma hifi sluchatkama za nekolik tisic.

Vubec ale treba nemam predstavu, jak je to s bezdratovyma sluchatkama ohledne konektoru, ja preferuju dratova, takze tohle bys taky mel zjistit pred koupi.

Vim, ze ty Corsairy co ma kolega se pripojujou v PC pres USB dongle na radiovy frekvenci, jak to bude u mobilu a mp3 prehravace netusim, u mobilu budes asi kvuli bezdratu potrebovat bluethoot.

Treba u dratovejch to taky nemas jednoduchy, kdyz mas pozadavek na mikrofon, tak byvaji sluchatka do PC s 2x 3,5 jack, jeden pro prehravani a jeden do mikrofonu. V mobilu zase mas 3,5 jack delenej na 4 casti kvuli mikrofonu, takze pak bud dvoje sluchatka nebo nejakou redukci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny