Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pocitac nevidi sluchatka

Ahoj,

uz asi hodinu a pul se snazim vykoumat, proc mi nefunguji sluchatka pripojena k notebooku. Pocitac je vubec nevidi, v seznamu zarizeni se mi zobrazuji jen reproduktory a monitor:

https://ctrlv.cz/shots/2016/10/26/HCWK.png

Pocitac: Lenovo Thinkpad Edge e440
OS: Windows 10 Pro

eGbo.png

Zkousela jsem instalaci novych ovladacu zvuku, ale nepomohlo to. Podle Googlu resi problemy s nefunkcnimi sluchatky na W10 spousta lidi, procitala jsem ruzne rady a navody, jak to rozchodit, ale vesmes se to toci porad kolem tehoz - aktualizovat ovladace. Coz mi nepomohlo.

Docela podeziram W10, ze v tom maji prsty - uz jsem podobny problem jednou resila jeste na W7, po nejake aktualizaci Windows mi pripojeni sluchatek prestalo fungovat, ale kdyz jsem odinstalovala jednu konkretni aktualizaci, tak se to opet rozjelo. Jenze tedka nevim, cim to muze byt, protoze W10 mam asi pul roku a mam pocit, ze za celou tu dobu jsem k pocitaci jeste sluchatka nepripojovala, takze se nemam moc od ceho odpichnout.

Zkousela jsem dvoje sluchatka, ani jedny pocitac nevidi. Naopak na telefonu oboje sluchatka funguji. Hardwarovou zavadu vyloucit nemuzu, ale neprijde mi moc pravdepodobna.

Nekdo nejaky napad, co bych mohla zkusit nebo jak by se to dalo vyresit?

Diky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny