Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zaměstnání -skládání pc

skládání pc je skoro pásová práce za minimální mzdu. pokud bys nechtěl navždy bydlet u rodičů, takovou prací na 8h ranní by ses neuživil.

instalace sw: to už je práce hodná garážníka na vlastní triko. s tím začínat bez nulových kontaktů, zkušeností s pc, bez zázemí ve svém baráku je sebevražda.

s nulovou praxí (bez znalostí, bez programování, bez jazyků) by tě u nás ve fabrice po zapracování vzali jako systémovou obsluhu na 2- až 4-směnný provoz. údržbáři mají lepší plat (jen mírně nad celostátním průměrem) a stejnou směnnost.

z moravského krumlova ti asi nehrozí skládat pc pro firmy, které mají centrály (a své manufaktury) stovky kilometrů daleko.

na vaší průmyslovce neopruzují různé firmy, že chcou lidi? neříkají, co požadují?

jestli chceš peníze, běž dělat do škodovky. piech tam vydíráním dodavatelů zvýšil rabat škodovce a poslal kvalitu do prd..., takže tam jsou slušné platy.

edit:
domácnosti se budou čím dál víc internetovat, kdejaký krám bude na domácí síti (domovní zvonky, kamery, alarmy, topení, stream videa), polovina těch hovadin bude přistupovat ven na nějaké cloudy.
v instalaci a nastavení se bude muset někdo vyznat a lidstvo je přitom čím dál pitomnější (viz windows 8-10).
u navrhovací a montážní firmy pro tyto krámy bys mohl mít jen denní směny - radši nepíšu "ranní".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny