Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nějakej druhej "teamviewer"?

Na verejnou IP adresu jsem zacal pouzivat klienta a server NoMachine. Je to v jedny instalacce, akorat na notasu ze ktereho se pripojuju jsem sluzbu NoMachine vypnul normalne primo v tom programu, takze je aktivni jen klient.

Funguje to dobre, ale je potrebna verejna IP a co se tyka sporeby dat, tak asi tak 5x vic nez TeamViewer. Nenasel jsem ale nic lepsiho, TeamViewer je proste dokonaly, asi proto chteji za komercni licenci tolik penez, protoze jsou jinak bezkonkurencni.

Jinak uz mi na linuxu funguje i Teamviewer, takze ho opet pouzivam. On totiz nebyl vubec problem v teamvieweru, ale v Manjaro linuxu. Ted jsem na Mintu.

Manjaro linux tedy nedoporucuji, protoze rolling update sice zni skvele, ale v realu furt neco rozbiji a v kombinaci s propadenym systemd se vzdy neda prijit na to co je rozbite.

Ale nedoporucuji ani Mint 18, uz ma take systemd a v podstate Cinnamon nefunguje vubec a zatim se zda, ze i MATE je polofunkcni. Jeste jsem ve stadiu zkouseni, ale asi se nastvu a nainstaluju Ubuntu, ktere je funkcni. Vyvojari Mintu jsou v tom dost nevinne, sami se nechali slyset, ze problem Mintu 18 je v pouziti systemd a nejsou to zatim schopni rozbehat, ale makaj na tom.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny