Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung Galaxy S6 Edge_vs_Huawei P9_vs_Honor 8

Za me jednoznacne Huawei P9 nebo Honor 8, jsou to totozne telefony z jedne fabriky, akorat ma kazdy jiny design a P9 o malinko vic nataktovany procesor.
Samsung S6 nema nic navic a jeste mu chybi slot na sd-kartu, takze pokud ten foun nema byt jen frajerina, ale pujdou na nej taky nejake aplikace nerku-li hry, tak je nutna 64GB varianta a ta je nejdrazsi ze vsech tech tri founu.

Jinak customROM, root, narocne 3D hry, tak tomu nevyhovuje ani jeden z tech tri smartphonu, takze bych doporucoval od syna vyzvedet co si od smartphonu slibuje, protoze jestli rekne, ze na tom chce parit hry, tak nejsem presvedcen ani o jednom, ze bude vyhovovat.

Huawei P9 a Honor 8 bych doporucil beznemu uzivateli, ktery chce spolehlivy pracovni smartphone.

Zadnej beznej smartphone neni odolnej, jen maji nektere certifikaci proti vniknuti prachu a vody, coz by melo pomoci pri reklamaci, kdy se stalo beznou praxi, ze servisy tvrdi vniknuti nezname kapaliny, ac to uzivatele popiraji. Ovsem Sony nam predvedlo, ze ani to nemusi pomoci a jejich telefony jsou pres patricne certifikace stejne nereklamovatelne, Samsung je v tomto slusnejsi firma, nicmene S6 myslim zadnou certifikaci nenabizi a myslim, ze ani jeden z tech Huawei take ne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny