Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vírus v mobile

On Gigabyte nema dobry vubec nic a smartphony tuplovane.

Vysvetlim ty smartphony s Androidem:

Mas pocitac a nainstalujes si tam Windows, sam nic neprogramujes, nic neprekladas do strojoveho jazyka pocitace, jenom to nainstalujes a hotovo. U Androidu to takhle nefunguje, tam dostane vyrobce smartphonu zdrojove kody a musi si to sam prelozit do strojoveho kodu a nahrat do smartphonu. No a ne kazdy se v tom vyzna a udela to dobre, nekteri protoze jim to z nejakeho duvodu neslo nebo nevedeli co delaji, tak cast kodu treba umazali a potom v tom telefonu treba narusili zabezpeceni a da se pak do systemu nahrat vir, coz normalne jit nema nebo hrozne tezko.

No a co jsem cetl, tak zjistovali nejakej vyzkum nebo nejakej odbornej casak na netu, ze kdo to ma jak prelozeny toho Androida a nejvetsi prohresky zjistili u Prestigia a Gigabytu, pak snad neco i u Lenova.

Zasadni teda je instalovat aplikace jen z Google Play, mit zakazany neznamy zdroje a pokud mozno jen overene aplikace, ale jakmile si do founu stahnes nejakou skodlivou aplikaci, coz se muze stat, tak zatimco u normalniho founu jako je Samsung, Huawei apodobne se te skodlive aplikace zbavis tak, ze ji proste odinstalujes, tak u tech blbe zabezepcenejch se ta aplikace nahraje do systemu a uz ji nedostenes pryc ani obnovou tovarniho nastaveni, pak jedine sehnat nejakou customROM od komunity a prehrat ji do telefonu a mas klid. Jenze to zase narazi na to, ze na tvuj foun s Mediatekem asi zadna nebude, protoze customROM se dneska delaji v podstate jen na Snapdragony, protoze ty to pohodlne umoznujou.

Proste to vidim tak, ze budes potrebovat novej lepsi foun. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny