Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vista Home Premium OEMAct - reinstalace

Zdarek... omlouvam se ze zakladam druhy vlakno za jeden den, ale je to trochu jiny problem nez sem resil predtim.

Dlouho se chystam s preinstalovani pc mam "Windows Vista Home Basic OEMAct"

Nemam cd, tak me napadlo stahnout nekde wokna a klic pouzit z bedny, to by melo vzit. JENZE sem tu par vlaken prosel (jj i sem hledal nez sem napsal) a dost a nekteri pak mely problemy s aktivaci techle windows. Bud jim to psali ze maj jinou verzi ke krery klic neplati (ikdyz ho to predtim vzalo), nebo jim to psalo ze aktivace se nezdarila protoze licencni klic uz se pouziva. Tak si nejsem jistej jestli stahnout "nejaky visty" z netu asi nebude nejlepsi reseni

Jeste sem koukal ze tu mam cd, kde sem myslel ze budou drivery a dalsi nastroje... ale prd. Tvari se jak prazdny. Neni to nahodou recovery disk? Tzn. hodit do mechaniky a nechat nabootovat... ze? (ja vim, ze pro lidi "z oboru" sou to primitivni otazky, ale radsi se ptam nez delat kraviny). Nebo nakej skrytej oddil na HDD? Byla to znackova sestava acer aspire e380, ve svy dobe slusnej stroj... takze neco podobnyho by to urcite melo mit. Ale ja bych rad i zformatoval disky, kdyz v tom budu... vzdycky sem to tak delal pri cisty instalaci starejch woken, pujde to i pri instalaci z "recovery disku"?

Pc potrebuju denne pouzivat, takze se mi nesmi stat ze se do toho pustim a nakonec wokna neaktivuju :/ Prosim jeste radu pro lamu :D a diky ze mate tu trpelivost ;)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny