Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Telefon okolo $200

Zdravím.
Potřeboval bych výměnu za můj LG G3. Asi jsem se vyléčil z drahých (10tis+) telefonů a hledám něco okolo těch 4-5 tis.
Mám v hledáčku telefon UMI Super 4G - líbí se mi po stránce HW, tak vzhledově a i ta cena. Neví někdo co je ten telefon zač ? Případně neznáte někdo nějaký dobrý telefon v této cenové relaci ? Děkuji

Předmět Autor Datum
No kupovat noname za relativně kvalitní LG G3 (měl jsem ho doma, a paráda). Nevím nevím.
jezekhifi 09.11.2016 21:58
jezekhifi
Nekdy si lide pletou LG G3 a mnohem horsi LG G3s, nemuze to byt tento pripad? Duvod meho dotazu je…
RedMaX 10.11.2016 05:33
RedMaX
S timhle jdi radeji na androidforum. Tady ti temer vse z ciny pomluvi a k mediateku tu panuje vyslov…
Dwane Dibbley 10.11.2016 06:17
Dwane Dibbley
Jenom technicka poznamka, na androidfurum.cz jsou v sekcich pro cinske telefony vysloveni a naprosto…
Redmarx N 10.11.2016 07:42
Redmarx N
No, ja vcera nakonec objednal jako darek Xiaomi Redmi3S ve verzi Prime (3GB/32GB) Global - Special E…
lucifer 10.11.2016 08:13
lucifer
Ona je Cina a "cina". To prvni jsou zavedene znackove telefony od globalnich firem s cinskyma korena…
Redmarx N 10.11.2016 08:30
Redmarx N
Jen doplnim prvni subjektivni dojem z Redmi 3S - uz jsem rozbalil, zapnul, pokochal se a zabalil. :)… poslední
lucifer 10.11.2016 14:34
lucifer
Tak jiayu je i pro me noname a nesel bych do nej. A ze by tam chvalili vse do nebes, s tim jsem se n…
Dwane Dibbley 10.11.2016 08:29
Dwane Dibbley
Aby nevznikla mylka, androidforum.cz je dobry web a k lidem co tam radi urcite neni spatny napad jit…
Redmarx N 10.11.2016 08:45
Redmarx N
Android jeste neznamena cina, kdyz si tam das limit treba 10k, tak ti samozrejme budou rvat "znackov…
Dwane Dibbley 10.11.2016 08:59
Dwane Dibbley
v te hracce co jsem objednal je taky Snapdragon ;) (nechcel jsem nic s Mediatekem)
lucifer 10.11.2016 09:06
lucifer

Nekdy si lide pletou LG G3 a mnohem horsi LG G3s, nemuze to byt tento pripad?

Duvod meho dotazu je ten, ze LG G3 ma vykonejsi procesor nez UMI Super 4G, takze nahrazovat to nedava vubec zadny smysl. Ono to sice nebude zadarmo, ale docela bych ti i doporucil nejaky takovy smartphone typu UMI okolo 4-5 tisic poridit, ze snu, ze kupovat levne founy se vyplati, budes vylecen raz dva a to za ty penize rozhodne stoji, nakonec mluvim z vlastni zkusenosti. :-)

S timhle jdi radeji na androidforum. Tady ti temer vse z ciny pomluvi a k mediateku tu panuje vyslovene odpor.
Jeden z tech tri UMI (super/max/plus) jsem mel na vyzkouseni asi tyden a celkem bez problemu, vzhledove asi nejlepsi je notifikacni dioda a slibuji na vanoce nougath update.

Jenom technicka poznamka, na androidfurum.cz jsou v sekcich pro cinske telefony vysloveni a naprosto nektriticti fanousci techto founu a vychvali kazdy takovy foun do nebes.
Me to udelali take a kdyz mi muj Jiayu prestal po necelem roce fungovat a rekl jsem jim to tam, ze jim teda za ty priblbly rady pekne dekuju, tak panoval z strany tamejsich radcu velky udiv, protoze co bych chtel, vzdyt snad kazdy dle nich normalni clovek si kupuje novej mobil minimalne kazdy rok, takze to jen na vysvetleni a androidforem, aby si tazatel nenabehl.

No, ja vcera nakonec objednal jako darek Xiaomi Redmi3S ve verzi Prime (3GB/32GB) Global - Special Edition s CZ LTE. Po velmi dlouhem premysleni jestli do toho cinana jit nebo ne, ale nakonec jsem se ukecal ze to bude OK...snad... :-) Muzu dat nejake prvni subjektivni info az dnes dorazi, ale ono - verim ze zpracovani bude OK, to co ma umet umet bude, otazka co za ten rok, no. :)

Ale na rovinu - uvaha byla takova ze usetrim a koupim "cinu" (byt myslim ze Xiaomi patri k tomu lepsimu od nich) ktera vydrzi zaruku + mesic nez vyhodit 2x tolik za "znacku", neb vyvoj jde stejne tak rychle dopredu ze za ty 2 roky to cele bude zase o kus dal - a aspon bude duvod koupit neco dalsiho pod stromek. :))

Ona je Cina a "cina". To prvni jsou zavedene znackove telefony od globalnich firem s cinskyma korenama typu Huawei, Xiaomi, Meizu, ZTE. Tady nejsi kvalitou niz nez kdyz pujdes do Samsungu, LG, Sony, HTC. Pak jsou ale male cinske manufaktury typu UMI, Jiayu, THL, ZOPO, Bluboo, Cubot, Doogee, Onda, Vivo, Elephone a dalsi a dalsi a to je teprve ta prava "cina". :-)

Jen doplnim prvni subjektivni dojem z Redmi 3S - uz jsem rozbalil, zapnul, pokochal se a zabalil. :) Zpracovani a materialy za plny pocet bodu, za tohle by se nestydela zadna znama znacka. Rozhodne to nebudi dojem nejakeho low-costu - tvari se o kategorii "dospeleji". V ruce fajn, displej vypada velmi slusne, vic neposoudim - nechci se v tom prilis vrtat. Jinak teda kovovy "unibody" s uzivatelsky nevymenitelnym 4100mAh aku. Pokud to vydrzi zakonnou zaruku + mesic navrch, bude draha polovicka myslim spokojena. Pak dostane zas neco noveho. ;-)

Tak jiayu je i pro me noname a nesel bych do nej. A ze by tam chvalili vse do nebes, s tim jsem se nesetkal, maximalne u nejakych telefonu co ma jen 1 nebo 2 posty. Pokud tam ma alespon 2 stranky tak tam byvaji reseny problemy (tusim ze zrovna u jednoho z tech tri mnou jmenovanych UMI tam resili dojebanou GPS u jedne serie).

Aby nevznikla mylka, androidforum.cz je dobry web a k lidem co tam radi urcite neni spatny napad jit pro radu, jen si nejsem jist, ze zrovna jit pro radu k fanouskum cinskych mobilu ohledne koupe cinskeho mobilu je uplne nejlepsi napad, minimalne upozornuju na to, ze pro ne je rok starej mobil opravdu starej a vhodnej leda pro recyklaci a s tim nemusi bezny uzivatel moc pocitat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru