Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung S3-software problem

Ahoj. Dostal se mi pod ruku Samsung s3,ktery ma pravdepodobne uplne smazanej software. Dam screen. Telefon se po zapnuti jen rozsviti,ukaze se samsu g s3 a tam to zamrzne. Tlacitka power,home a sipka nahoru,kdy se dostanu do menu a je tam to modry menu na vyber reboot atd,nic nefunguje. Potreboval bych to napojit na pc a kompletne prehrat software. pomuze mi nekdo? Dekuji moc.

Předmět Autor Datum
Nejde mi to sem nahrat,tak jsem dal screen na postu. 806044811
Macko 14.11.2016 22:53
Macko
Up
Macko 15.11.2016 15:13
Macko
Ono to musis zapnut so zmacknutymi tlacitkami, ked uz to je zapnute tak ich mackas zbytocne. Ked to…
MM.. 15.11.2016 15:25
MM..
Resp. tam jak tam mas to menu tak tam predsa mas aj apply update from external storage a podobne, ja…
MM.. 15.11.2016 15:28
MM..
No ja se tam v pohode dostanu. Psal jsem i a daval screen, takze do reboot menu se dostanu a update…
Macko 16.11.2016 10:43
Macko
Jak nemas z ceho? Daj si tie slova do google aby si vedel jak presne sa to robi. Napr. ta polozka o…
MM.. 16.11.2016 15:27
MM..
Potvrzovaci tlacitko v Recovery bude Power, ne Home. Stahni si USB ovladace pro Samsung http://www.d… poslední
greyhound 16.11.2016 16:46
greyhound

Ono to musis zapnut so zmacknutymi tlacitkami, ked uz to je zapnute tak ich mackas zbytocne. Ked to nerobi nic tak to tam cez USB asi uz nenaflashujes, jedine priamo na chip nejakym klipsom ak je tam nejaka SOIC flash (netusim co je v mobiloch), skus sa opytat v servise danej znacky mobilu.

No ja se tam v pohode dostanu. Psal jsem i a daval screen, takze do reboot menu se dostanu a update from external taky, ale nemam to z ceho natahnout ty soubory. At zkusim cokoliv, tak vse konci neuspesne,nebo restartem telefonu. Kdyz dam reboot, tak mi to napise, ze to smaze veskera data,ale po stisknuti toho ( delete ) se nic nestane. Takze kdyz to tak nazvu: v boot menu se pohybovat muzu, jen potrebuju na nejakou tu sd kartu dat ty data a zkusit je tam natahnout,nevim ale odkud. Zkusim teda tvuj napad.

Jak nemas z ceho? Daj si tie slova do google aby si vedel jak presne sa to robi. Napr. ta polozka o ADB je taka ze to mas prepojene s PC, na PC mas nieco nainstalene a das mu ten firmware v tom. Daj si to do google tie slova najde to aj video apod. Ale zhlavy eviem ci to chce specialny HW. Robil si teda co presne jak presne ked si vyberal tu polozku "ADB"?

Co sa tyka polozky external storage tak skusal si to z coho presne jak presne? Skusal si to s SD kartou? Mal si ten firmware v roote SD karty a jak nazvany? Skus si zadat do google a hladaj si navody jak sa to robi ja zhlavy neviem co presne kam presne sa kopiruje na nejakom mobile XY, na to je google. Alebo to skusit zaniest do znackoveho servisu tam maju na to tooly, ci to preflashuju. Ak ne tak sa to neoplati financne to by asi menili dosku.

P.S. neviem co chces na to radit, potrebujes naflashovat FW jednou z tych 2 moznosti, ked to nejde tak mas smolu, zazracne zaklinadlo neni. Este naflashovat flash v programatore, ale s tym sa nebude asi nikto drbat

Potvrzovaci tlacitko v Recovery bude Power, ne Home. Stahni si USB ovladace pro Samsung http://www.devfiles.co/download/AbRa7wHc/SAMSUNG_U SB_Driver_for_Mobile_Phones.exe , Odin a z device firmware s regionem XEZ.

Zapni telefon soucasnym drzenim Home, Vol- a Power. Pak pokracuj Vol+. Pust Odin, pripoj telefon, musi se zabarvit jedno policko s portem jako ze je propojenej. V Odinu kliknes na AP, vyberes soubor s firmwarem a das start. Navodu na flash je na netu spousta

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru