Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung S3-software problem

Jak nemas z ceho? Daj si tie slova do google aby si vedel jak presne sa to robi. Napr. ta polozka o ADB je taka ze to mas prepojene s PC, na PC mas nieco nainstalene a das mu ten firmware v tom. Daj si to do google tie slova najde to aj video apod. Ale zhlavy eviem ci to chce specialny HW. Robil si teda co presne jak presne ked si vyberal tu polozku "ADB"?

Co sa tyka polozky external storage tak skusal si to z coho presne jak presne? Skusal si to s SD kartou? Mal si ten firmware v roote SD karty a jak nazvany? Skus si zadat do google a hladaj si navody jak sa to robi ja zhlavy neviem co presne kam presne sa kopiruje na nejakom mobile XY, na to je google. Alebo to skusit zaniest do znackoveho servisu tam maju na to tooly, ci to preflashuju. Ak ne tak sa to neoplati financne to by asi menili dosku.

P.S. neviem co chces na to radit, potrebujes naflashovat FW jednou z tych 2 moznosti, ked to nejde tak mas smolu, zazracne zaklinadlo neni. Este naflashovat flash v programatore, ale s tym sa nebude asi nikto drbat

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny