Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno YogaBook a Win10 touch problemy

Zdravím, chtěl bych poprosit o radu, koupil jsem si Yoga Book který se zdá být opravdu kvalitním strojem za ony peníze, kdybych psal recenzi tak by byla kladná ale i přes to jsem narazil na dva problémy.

1) noťas má funkci tabletu a překlápění obrazovky, tato služba ale zcela pravidelně zamrzá. Tedy noťas přestane reagovat na náklon či překlopení do tabletového módu, klávesnice se nevypne. Nebo naopak se zasekne jako tablet a pak je nemožné klávesnici aktivovat, navíc přestane reagovat rotace obrazovky a klávesnice přestane vydávat zvuky. Nenapadá někoho jak by se to dalo opravit ?? Snažil jsem se dostat na podporu lenova ale nejich stránky jsou nedobytné, ani z domu ani z práce se mi tam nepodařilo připojit. Jaká služba systému by se dala restartovat aby to naskočilo ???

2) Touchpad nemá funkci dvakrát poklepat a táhnout. Dokonce ani Multitouch. Jinými slovy nejde posouvat posuvníky nebo přesouvat složky pouhým poklikáním je nutno podržet čudlík myši a to při rozložení myši nen zrovna snadné a je to silně omezující a otravné. Není někde ve Win 10 možno toto nastavit ?? Či se jedná opět o vadu ze strany Lenova ?

Díky za rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny