Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaky mobil?

Dobry odpovedi, jeden fanousek Androidu a jeden fanousek Applu, to mu pomuze.

Na iPhonu nespustis aplikace z Androida. Dost casto je to tak, ze aplikace ktera je na Androidu je i na iPhonu, ale neni to ta sama aplikace, ta aplikace je proste udelana pro Android a pak i pro iPhone. Tudiz chci rict, ze si prvne over, zda nepotrebujes nejake aplikace, ktere jsou jen pro Android. Nebo v nekterych pripadech je ta aplikace pro Android zdarma s reklamou, za to na iPhonu je placena a treba platit nechces. Tohle proste povazuju za nejdulezitejsi.

Jinak je to slozite ti poradit, iPhone 7 je vynikajici smartphone, ktery je obzvlaste pri pouzivani vice sluzeb Applu urcite pro uzivatele hodne zajimavy.

Na druhou stranu sis koupil smartphone s Androidem Lenovo S60, kterej je uplnej smejd a ted si zcela neopravnene stezujes na Android, kdyz sis problemy zpusobil sam opravdu spatnou koupi telefonu. Nicmene nez Samsung S7 (Edge) bych spis doporucil Huawei P9, Huawei Honor 8, Asus Zenfone 3 Delux, HTC One, pripadne i nejaky dalsi OnePlus3 treba je taky slusnej a relativne levnej. Ale ten Samsung taky vylozene spatnej neni a da se.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny