Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktualizace Win 7 64-bit - co ještě mohu zkusit??

Ja bych to s tim linuxem moc nehrotil, zatim zadna opravdu kriticka chyba po zapoceti toho nuceneho updatu "vse v jednom". Hlavni problem vidim, pokud Windows potrebujes a chces dualboot s linuxem, ono po prvotnim nadseni te zacne otravovat nutnost restartu kvuli IB a zacnes na to kaslat a spoustet to na Winech a za chvili bude ten dualboot zase zbytecnej, osobni zkusenost dokonce nekolikanasobna.

Mám nainstalovaný VirtualBox právě kvůli 100% bezpečnému internetu, ale dvakrát se mi při spuštěném bankovnictví kousnul (obrazovka potemněla), tak se mi toto řešení už nezamlouvá.
Jako Virtualbox je hroznej, jsem zkousel nekolikrat, ale taky to ruzne zlobilo, ale v tomhle pripade bych zkusil nastaveni, jestli by neslo neco upravit jinak, aby se to nekousalo. Castecny reseni problemu bezpecnosti to je a lepsi (rozhodne pohodlnejsi) nez dual boot.

Zatim bych zustal u pravidelne aktualizovaneho prohlizece a nejakem dobrem firewallu pripadne Internet Security, doporucil bych dvojici Comodo Dragon (prohlizec zalozeny na Chromiu) a Comodo Firewall (pripadne Comodo Internet Security s rezidentni antivirovou ochranou, pokud mas vykonne PC a nemas jiny antivir).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny