Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktualizace Win 7 64-bit - co ještě mohu zkusit??

Mááám!!!

Sice nechápu myšlenkové pochody v mém PC, protože KB3020369 to údajně nenašlo za celou noc, tak jsem PC při úprku do práce ráno vypnula, ale teď večer po znovuhledání se najednou docela rychle objevila, že je připravená k instalaci, zvláštní.

Ale - dobře mi tak :-D. Nevzala jsem dostatečně v potaz důležitost poznámky o vytažení síťového kabelu a jakmile mi to konečně (!) docvaklo, tak včera na disk stažená KB3125574 (SP2) se hlásila o instalaci prakticky okamžitě. Už si to budu nadosmrti pamatovat ;-)

Super, mám, co jsem chtěla pro svůj klid a už jen tak z plezíru zkusím, jestli vyhledávání aktualizací nějakou ještě vykope z MS serverů.
Co mě překvapilo, je absence seznamu nainstalovaných aktualizací při pouhém spuštění Windows Update, údajně v tomto PC nebyly dosud nikdy nainstalovány aktualizace. To je kec, protože jiným kliknutím onen seznam zobrazím. Netěší mě sice vytížení procesoru 33% při všech vypnutých programech, vyjma těch při startu systému: webový server Apache a TV tuner do USB od AverMedia (mám procesor AMD A6-3500 a GB A75M-UD2H), ale s tím já asi moc nenadělám. Přitom ani jeden svchost v procesech nemám.

Nicméně, myslím, že mohu svou otázku považovat za vyřešenou, moc vám všem děkuji :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny