Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s přehráváním videí

Dobrý den,

Mám telefon LeTV Le Pro cca rok starý, teď se ta značka tuším jmenuje LeEco nebo tak něco, telefon je stále v záruce a už asi 2-3 byl zaslán na reklamaci (kupován v www.v-smart.cz)
Kvůli problémům s přehráváním videí a stále problém nebyl vyřešen.
Jednoduše řečeno telefon není schopný přehrávat jakékoliv videa na příklad - Youtube (appka) rozkliknu video - aplikace zamrzne. Facebook - (appka) to samé najedu na video buď aplikace zamrzne, nebo je tam nekonečné načítání. Aplikace pro kameru - nahrávání zmáčknu nahrávání - aplikace zamrzne, vypnu ji a poté když ji chci znovu spustit neustále píše, že přestala pracovat. VLC a přehrávač, který je v telefonu, přetáhl jsem tam video v AVI přehrávače nekonečně načítají, někdy dokonce přehrají i kousek zvukové stopy (Zázrak! :O), ale to je bohužel asi tak všechno.
Více méně videa mi jdou přehrávat pouze přes prohlížeč google chrome a to, když si tam zadám youtube přímo jako stránku nikoliv jako aplikaci, pak fungují normálně.
Jednou mi tuším šlo i u nějaké starší verze VLC, když jsem chtěl přehrát video, tak mi vyskočila nabídka pro vypnutí Hardwarové akcelerace a poté video šlo v celku normálně, teď už se mi to nenabídne.
Vážně si už nevím rady a docela mě nebaví stále poslouchat člověka zodpovědného za servis, jak jsem jediný komu se to děje a podobně a pokaždé mu to všechno popisovat znovu a znovu, jinak tento problém je už od začátku, ale když jsem si telefon kupoval, myslel jsem si, že je to prostě nový telefon tenkrát tak ten rok zpátky byl venku opravdu jen chvíli a byl jeden z nejlepších co se týkalo výkonu, tak jsem to neřešil, pánovi jsem to odeslal cca po dvouch měsících, protože mi přestal detekovat SIM, problém se SIM vyřešil, ale na ten problém s přehráváním se ani nepodíval, nechal jsem to být, protože být bez telefonu v téhle době je vážně za trest, kór ještě pro studenta. A o velkých prázdninách mi spadl na zem, klasika, krásná pavoučinka ale stále fungoval a nějak koncem prázdnin mi přestaly fungovat dotyková tlačítka a tak jsem ho nedávno poslal k tomu pánovi do servisu s tím zda by mi nemohl vyměnit display a podívat se na ten problém, který jsem tu již popisoval, telefon se mi dnes vrátil display vyměněný všechno Ok, mrknu na ty videa a pořád to samé žádný pokrok, akorát přehrál software tedy alespoň to říkal a to je tak vše. Vážně mě to už přestává bavit.

Někdo nějaké rady, kde by mohl být problém ?

Předem všem děkuji !

Předmět Autor Datum
Tak urcite na ty videa zkus MX Player a BSPlayer, to jsou na Androidu takovy dva prehravace, ktery v…
RedMaX 18.11.2016 19:26
RedMaX
Ten tzv. čínský shit byl co se týče výkonu rok zpátky jeden z top telefonů :) ale přesně na tohle j…
TheProStage 18.11.2016 20:05
TheProStage
Ne, kecal jsem, je to uzasnej telefon, jenom ti nefunguje. Ale jak jiz jsem napsal, vyzkouset vymaz…
RedMaX 18.11.2016 21:14
RedMaX
Ale on funguje jen ne bohužel na 100% :D Kdyby tu prostě nebyl ten problém s tím přehráváním videí,…
TheProStage 19.11.2016 01:06
TheProStage
Spis bych si tipnul, ze pokud jsi udelal obnovu tovarniho nastaveni a nic, ze je tam hardwarovy prob…
RedMaX 19.11.2016 01:53
RedMaX
Takhle já jsem si myslel, zda by nebylo nějaké řešení, které bych si udělal sám, jinak telefon je v… poslední
TheProStage 20.11.2016 12:43
TheProStage

Tak urcite na ty videa zkus MX Player a BSPlayer, to jsou na Androidu takovy dva prehravace, ktery vetsinou daji vsechno.

Jinak udelej obnovu tovarniho nastaveni a po te stahni ten MX player a zkus znovu, jestli to pujde, jestli tam nebylo v tom telefonu neco rozvrtane.

No a kdyz ne, tak to ber jako pouceni az budes priste kupovat LeEco ci nejaky obdobny cinsky shit. ;-)

Ale on funguje jen ne bohužel na 100% :D Kdyby tu prostě nebyl ten problém s tím přehráváním videí, tak neřeknu ani slovo proti němu, ale myslím si, že to není zaviněno výrobcem, ale tím, kdo to tu dováží do ČR, protože tam dává nějaké své překopané ROM (S češtinou a pod...) A myslím si, že to by tam mohlo dělat neplechu, ale já o tom vím houby, neříkám, že bych za to dal ruku do ohně ale musí to být otázka někde v Software.

Zkusil jsem co jste mi poradil, nic. Pořád to samé bohužel.

Ale i tak děkuji.

Spis bych si tipnul, ze pokud jsi udelal obnovu tovarniho nastaveni a nic, ze je tam hardwarovy problem.

Pokud teda porad veris, ze hardwarovy problem neni a ze je to tou ROMkou s cestinou, tak jedine snad zkusit jinou, pokud je nekde k dispozici. Zkus se pozeptat na androidforum.cz nebo pripadne vyhledat neco pres Google. Pak je taky dobry web needrom.com, tak tam mrkni, jestli tam neco pro tvuj telefon neni.

Takhle já jsem si myslel, zda by nebylo nějaké řešení, které bych si udělal sám, jinak telefon je v záruce. Takže mu to tam v pondělí zase pošlu a bude klid ať si s tím dělá co chce, už jsem mu to tam takhle posílal 2x a pokaždé to většinou byly dva problémy kombinované po prvé že nedetekoval SIM - to přehrávání po druhé Výměna displaye + to přehrávání tu první věc vždy udělal, ale pak když se telefon vrátil a zkusil jsem zase to youtube a tak a napsal jsem mu, že to pořád nefunguje, tak mi napsal že se omlouvá, že se snažil abych to měl co nejrychleji a podobně, otázka je zda mu věřit nebo ne je sice pravdou, že většinou, když jsem mu to odeslal řekněme v pondělí, tak v úterý to bylo u něj ve středu to udělal a odeslal a ve čtvrtek to bylo už u mě. Každopádně o tom už ví, normálně komunikuje všechno, takže si myslím, že to byla vážně jenom shoda náhod, kdo ví, každopádně v pondělí mu to odešlu ať se s tím popere, podle toho co jsem mu napsal, tak říká, že bude taky nejspíše chyba někde v Software.

Jinak pro lepší popis problému jsem to nahrál, kvalitka nic moc, ale jen pro představu: https://www.youtube.com/watch?v=WkI5VxV6ceQ&list=P L_I6HHGjc3Yw5VNGdg7r0cnhmuG1Lz6A7

Každopádně děkuji za ochotu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru