Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s přehráváním videí

Dobrý den,

Mám telefon LeTV Le Pro cca rok starý, teď se ta značka tuším jmenuje LeEco nebo tak něco, telefon je stále v záruce a už asi 2-3 byl zaslán na reklamaci (kupován v http://www.v-smart.cz/)
Kvůli problémům s přehráváním videí a stále problém nebyl vyřešen.
Jednoduše řečeno telefon není schopný přehrávat jakékoliv videa na příklad - Youtube (appka) rozkliknu video - aplikace zamrzne. Facebook - (appka) to samé najedu na video buď aplikace zamrzne, nebo je tam nekonečné načítání. Aplikace pro kameru - nahrávání zmáčknu nahrávání - aplikace zamrzne, vypnu ji a poté když ji chci znovu spustit neustále píše, že přestala pracovat. VLC a přehrávač, který je v telefonu, přetáhl jsem tam video v AVI přehrávače nekonečně načítají, někdy dokonce přehrají i kousek zvukové stopy (Zázrak! :O), ale to je bohužel asi tak všechno.
Více méně videa mi jdou přehrávat pouze přes prohlížeč google chrome a to, když si tam zadám youtube přímo jako stránku nikoliv jako aplikaci, pak fungují normálně.
Jednou mi tuším šlo i u nějaké starší verze VLC, když jsem chtěl přehrát video, tak mi vyskočila nabídka pro vypnutí Hardwarové akcelerace a poté video šlo v celku normálně, teď už se mi to nenabídne.
Vážně si už nevím rady a docela mě nebaví stále poslouchat člověka zodpovědného za servis, jak jsem jediný komu se to děje a podobně a pokaždé mu to všechno popisovat znovu a znovu, jinak tento problém je už od začátku, ale když jsem si telefon kupoval, myslel jsem si, že je to prostě nový telefon tenkrát tak ten rok zpátky byl venku opravdu jen chvíli a byl jeden z nejlepších co se týkalo výkonu, tak jsem to neřešil, pánovi jsem to odeslal cca po dvouch měsících, protože mi přestal detekovat SIM, problém se SIM vyřešil, ale na ten problém s přehráváním se ani nepodíval, nechal jsem to být, protože být bez telefonu v téhle době je vážně za trest, kór ještě pro studenta. A o velkých prázdninách mi spadl na zem, klasika, krásná pavoučinka ale stále fungoval a nějak koncem prázdnin mi přestaly fungovat dotyková tlačítka a tak jsem ho nedávno poslal k tomu pánovi do servisu s tím zda by mi nemohl vyměnit display a podívat se na ten problém, který jsem tu již popisoval, telefon se mi dnes vrátil display vyměněný všechno Ok, mrknu na ty videa a pořád to samé žádný pokrok, akorát přehrál software tedy alespoň to říkal a to je tak vše. Vážně mě to už přestává bavit.

Někdo nějaké rady, kde by mohl být problém ?

Předem všem děkuji !

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny