Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr mobilu do 20 000 Kč (bez DPH)

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu s výběrem mobilu pro syna. Vím, že řeknete, ať se zeptám, co chce a potřebuje apod. To už jsem udělal a podle toho, co říkal a chce mi vyšlo několik mobilů.
Chtěl by nějakou "stylovku", asi typu iPhone 7 či Samsung galaxy s7 apod. Dále by chtěl nějaký foťák na úrovni, aby ty fotky nějak vypadaly (podíval jsem se na pár recenzí a videí, myslím si, že by to neměl být problém), aspoň jednodenní výdrž, protože mě nebaví, když se mu nemohu dovolat (nebere si s sebou powerbanku...neřeším). Na velikosti mu moc nezáleží, ale asi těch 5,5" bude tak akorát. Co vím, tak používá aplikace všech možných sociálních sítí, používá i aplikace na učení či hry, které zahřejí mobil, takže nějaký výkon to chce (matně si vzpomínám, že hraje real racing, nevím, který díl).
S cenou docela váhám, budu nakupovat bez DPH, takže celková cena může být max okolo 20 000 Kč (bez DPH).
Díval jsem se i na nějaké mobily, ale nemám možnost je vyzkoušet, jelikož jedu na zahraniční cestu a vracím se skoro před Vánoci. Mohli byste mi poradit, z vlastních zkušeností, který by mohl být dobrý?
PS: Chci to brát jako překvapení, jelikož jsem se s ním bavil docela nezávazně, aby nic extra nečekal.
Cena je jen orientační, může stát více i méně.
Děkuji za rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny