Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyber reproduktoru 2.1

Ahoj,
potreboval bych pomoct s vyberem reproduktoru a zhodnotit moje navrhy. Cenovy limit neni pevny, rikal sem si ale neco tak kolem 1-3 tisic. Posloucham hudbu (jazz, rap) a koukam na filmy, hry nehraju. Jen tak jsem projel alzu a zalibil se mi tento, co se tyce jeho obecnych vlastnosti. Avsak co se tyce technickych specifikacich, o tom nemam ani paru a i proto se s vami radim.

https://www.alza.cz/energy-sistem-tower-t5-2-1-blu etooth-d2358130.htm?catid=18856083#popis

Libi se mi, ze je lehce premistitelny, mene kabelu. Preci jen hudbu posloucham na jednom miste a filmy si poustim na projektoru o kousek vedle. Taky se mi moc libi pripojeni pres Bluetooth, tak muzu muziku prehravat bezdratove se svym laptopem i notebookem, to vidim jako velkou vyhodu, skoda ze to nepodporuje DLNA. Dalsi vyhoda slot na karty, USB s nabijenim. Nicmene jsem zaroven zjistil, ze prodavaji i bluetooth krabicku, kam se zapoji jack a lehce tak premeni kazde bedny na bedny s podporou bluetooth, takze BT bych nevidel jako nutny pozadavek.

Kamarad, se kterym sdilim barak, ma tyhle repraky
http://reprosoustavy-reproduktory.heureka.cz/geniu s-sw-g2_1-1250/
Nevim jak posoudit, jak hraji, recenze maji dobre, me prijdou hrozne prebasovane, ale mozna ma jen moc otocene kolecko. Taky mi prijdou nebetycne hnusne ale vypada to, ze jsou dost popularni. Jak by si vedly ve srovnani s tou vezi?

Veskere dalsi navrhy velmi vitam.

Ps: premyslel jsem i nad 5.1, samozrejme to by byl potreba limit navysit. Jenze pak sem se zamyslel nad tim, kolik je to kabelu a jak to funguje s prehravanim hudby, to se nastavi aby hraly jen dva reproduktory? A co filmy, kolik filmu vubec podporuje 5.1? Obecne mi to prijde jako hloupy napad, ale na tyto otazky bych rad znal odpoved.

Diky za pomoc,
Filip
Změna kategorie, původně: Hardware (karel)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny