Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký koupit set klávesnice a myši? Jaký bezdrátový set podle vaší zkušenosti?

Ahoj, je to tu několikrát, ale staré. Hledám něco aktuálního. Nepotřebuji výběr, spíše doporučení od někoho kdo si koupil set klávesnice a myši a je s tím celým spokojen.

Měl jsem set klávesnice a myši: Microsoft Sculpt Comfort.
blogswin.blob.core.windows.net

Obě periferie po roce odešla. Resp. první jsem si polil džusem a přestala klávesnice jet a nyní se trhá/zamrzá pohyb kurzoru myši. Klávesnice je super, ale často se mi napíše, že se hledá nový HW, proběhle instalace ovladače a zase to jede. Myšku bych chtěl větší. Marně vzpomínám na "Wireless Mouse 5000" od stejného výrobce. Super kancelářská myš.

Chci si koupit něco nového a jde mi o nějakou zkušenost z aktuálních věcí na trhu od Vás.

Nejsem si jistý, jestli do toho stejného výrobce ještě jít, nepříjde mi to osobně/subjektivně nějaká kvalita. Ostatní výrobci, co jsem zkoušel na vzorkovnách, tak to je hrozně hlasité ty klávesnice... Myšku moc neodzkouším nikde.
Nehraji vůbec hry, jde mi o pohodlné psaní textů, super zdvih kláves, tiché ťukání, obyčejnou a rychlou akci myši i bez podložky. Obojí chci bezdrátové.

Půjde to? Děkuji za doporučení.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny