Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Omrknutí sestavy

Monitor ma podle toho co jsem nasel DisplayPort, takze nevidim problem, v podstate neni duvod se s nim loucit, pokud nebudes zvysovat rozliseni nad 4K, ale na to zase nemas GK.

Sestava je dokonala, az na jednu vyjimku jiz zde popsanou, chybi SSD, ale poporade:

Zdroj je jeden z nejlepsich co vubec muzes mit, to EVGA ve skutecnosti vyrabi SuperFlower, takze naprosta spica.

Ja nemam nic proti zvolene desce, ale preferoval bych Asus:
ASUS B150 PRO GAMING - Intel B150
ASUS B150-PRO - Intel B150
ASUS H170-PRO - Intel H170

ASUS H170-PRO/USB 3.1 - Intel H170 (vyhoda v USB-C kdybys nahodo mel mobil s touhle vymozenosti)

K chladici SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 bych mel pripominku dat tam misto vetraku co tam je Arctic Fan F12 PWM a pripadne ty same vetraky i na skrin, ja s nima mam nejlepsi zkusenosti co se tyka hluku, samozrejme Noctua je o tridu jinde, ale tam se priplaci, tohle je za par korun.

No a pak uz jen ten SSD idealne: Crucial MX200 500GB, ale na CZC neni momentalne nebo o neco hure Samsung 850 EVO 500GB nebo o neco hure Crucial MX300 525GB. Pod 500GB bych nesel prave kvuli zamyslenym hram, ono ani to samozrejme nebude stacit, protoze na SSD budou i Windows, ale aspon neco a casem lehce dokoupis druhy az bude potreba.

---

Vim ze tu jsou nejaky rady, jak usetrit. Nejsou to spatny rady, ale je to snizeni kvality za mene penez, rozmysli to. Vim, ze navrhuju oproti planu drazsi desku a jeste drahe SSD, ale stoji za to si priplatit.
Samozrejme, pokud bys mel zavrhnout SSD, tak to by bylo spatne. To radeji porid tu levnou desku od MSI, porid zdroj Seasonic S12 520W, vem WD Blue EX 1TB 7200ot. a poniz RAM na 2x4GB, ale to SSD tam dej.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny