Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nove repro

a navic mi tady nekdo psal ze kdyz v pc nemam Výkonový nf zesilovač tak studiovky neocenim
To sem byl já a to se týkalo mnou odkazovaných regálových reproduktorových soustav. Navíc "výkonový" není vlastní jméno. To píšete jako prase programově? "sambilionk" odkazoval na aktivní reprosoustavy a vy jste asi nedokázal dosud pochopit, že ty mají ten zesilovač vestavěn.
"...v pripade 5.1 coz ted vlastnim mam ty 4 maly repraky vedle sebe v rade coz si myslim ze mi to i kvuli tomu nevykresluje tak hezky..." - což je úžasné, co zkusit nejen myslet, ale i ty reproduktory správně rozmístit po místnosti? Možná by se ten "problémek" vyřešil bez nakupování všelijakého "Trusu" a podobných kolotočů.
"...a u tech studiovek sem koukal ze jsou primarne na poslech hudby podle tech testu co jsi mi poslal ale me jde primarne o hry a nekdo tu psal ze repraky muzou bejt zamereny jen na jedno z toho tak se jen ptam jestli budou dobry na hry... Zase "někdo", což být konkrétní? Elektroakustickému řetězci je jedno, co má představovat ten elektrický signál, bude jej interpretovat podle svých "schopností" - změní jej na mechanické vlnění, jak to "umí" nejlépe. Že výsledek závisí na mnoha faktorech, jako je místnost, nábytek, závěsy, atd, to snad raději ani nezmiňovat, budete zmaten.
"...jde mi u her o cistotu tech efektu aby kdyz treba vystrelim nebo nabijim tak to tak znelo..." To jsem se pobavil, jak můžete vůbec tušit, jak ty zvuky ve skutečnosti zní?
Že lidé mají na stejnou záležitost odlišné názory, to je zcela normální, ač se to aparátčikům nejen v Bruselu notně nelíbí. Obávám se, že problém bude spíše v nepochopení delšího textu z vaší strany. U dnešních mláďat je to bohužel obvyklé, knihy nečtou a mnozí o existenci knih ani netuší.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny