Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC Sestava

XoXoChanel: nezapomeň na svou aférku z minulosti, kdy si to psychicky neunesl a dostal si banánek za to, že sis vytvořil fiktivní účet, aby sis do mě mohl tajně rýpnout a naivně si doufal, že to nikdo nezjistí. Pak si plakal, aby ti ho smazali. A teď k věci..

Tím, že jsem reagoval na zakladatele, to vážně neznamená, že to pro tebe musí být zákonitě záminka k tomu, aby ses do mě začal navážet. Alespoň se pokus reagovat bez urážek a normálně konverzovat.

Já mu neodpírám paměti 32GB, ať si tam pro klid duše naláduje třeba 64, mluvil jsem spíš o tom vzhledu těch pseudopamětí. Nechají se vybrat i normální, se kterými nebude případně problém kvůli místu. Normální člověk se s nimi třeba spokojí, ale možná nebudou tak kůůůl.
Jinak pokud si posuneš vlákno nahoru, zjistíš, jakou GPU jsem mu vzhledem k jeho rozpočtu doporučoval. Pak začal mlít o tom, že má v úmyslu v budoucnu 2 GPU propojit. Reagoval jsem tím, že jsem podotkl, že samostatná GPU bude vždy lepší volbou, než 2 (byť výkonově na stejné úrovni).

Suma sumárum jsem řekl svůj názor, stejně jako to tu celou dobu děláš ty, netřeba v tom dále pokračovat, nemám zájem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny