Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zde navrzena sestava vylepseni

1 x konektor ventilátoru procesoru (1 x 4 pinové)
3 x konektor ventilátoru skříně (3 x 4 pinové)
Jak vidis, tak jeho deska ma konektoru dost. Jak jsou na tom tve oblibene "Mate" nevim, jak uz jsme se bavili, ja je nevedu.

Vetsinou se vsechny PWM daji slusne nastavit v BIOSu primo grafem prubehu nebo alespon hodnotove pri jake teplote se ma na kolik roztocit. Kdyz si s tim uzivatel vyhraje, muze dosahnout krasne ticheho PC v idle nebo pri sledovani filmu a naopak dostat co nejnizsi teplotu pri zatezi ve hrach.

K Arctic Fan F12 PWM jeste jedna upresnujici vec. Ten ventilator ma vstup a vystup PWM a funguje to tak, ze na vstup prvniho ventilatoru na chladici procesoru zapojis PWM CPU z desky a na vystup zapojis druhy ventilator. Prvni ventilator ti pak ridi druhy a oba se +- otaci stejnou rychlosti, tim dosahnes idealniho airflow, kdy priblizne tolik vzduchu, kolik nasajes pres chladic vypustis ven ze skrine. Samozrejme jsou to detaily a rozdily v teplotach nebo hlucnosti jsou male, ale ty ventilatory stoji priblizne stejne penez a kdyz koupis ten PWM, tak tam tu technologii mas, tak proc ji nevyuzit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny