Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lze vyuzivat opakovane 30ti denni licence na eset smart security?

Drive, kdyz jsem pouzival eset smart security, tak jsem si ho aktivoval, az skoncila licence, tak odinstaloval a znovu nainstaloval s tim, ze jsem mel dalsich 30 dni navic (a takhle porad dokola). Ale ted, kdyz mi skoncila licence, program odinstaloval a nove nainstaloval, tak uz nemohu ziskat dalsich 30 dni zdarma. Lze to nejak obejit? Krom zakoupeni, warezu, alternativniho av?

Předmět Autor Datum
možná odmazáním určitých registrů
ol 09.12.2016 14:53
ol
Registry jsem mazal pres CCleaner, nepomohlo.
Absolutne Vyplatlana 09.12.2016 15:13
Absolutne Vyplatlana
Jako já chápu, že jsi rozumu moc nepobral, když používáš antivir, ale i tak nenapadlo tě, když prová…
kacikac 09.12.2016 16:00
kacikac
Ja chtel jenom poradit a ne vybizet omezence jako tebe k masirovani si vlastni dulezitosti...
Absolutne Vyplatlana 09.12.2016 16:07
Absolutne Vyplatlana
neviem kto je tu obmedzeny, ked tu takto verejne prezentujes ze mas zaujem len defakto oj*bavat a ni…
shiro 09.12.2016 16:23
shiro
Tak znova. To, cos psal, platí i pro totožné verze, které ti fungovali? Nebo potřebuješ prostě nějno…
kacikac 09.12.2016 16:24
kacikac
S velkou pravděpodobností bude někde v PC uložena informace o tom, že ESS už v počítači bylo nainsta…
Prasak 09.12.2016 16:12
Prasak
Reinstalace. :) (OK. Takovou odpověď si nechtěl. Ale zase by si 30dní mohl používat.)
idefix80 09.12.2016 16:16
idefix80
oblbnúť to nejde,smart security si v demo verzii označí digitálnym hashom všetky súbory v systéme,kt…
audax 10.12.2016 10:23
audax
Samozřejmě to jde, trial resetterů pro Eset produkty je plný net, včetně stránek s nabídkou licenční…
karel 10.12.2016 11:53
karel
Tak otazka je jestli to funguje a pocitam, ze vetsina radcu tady takovy blbosti jako antiviry nepouz…
RedMaX 10.12.2016 12:14
RedMaX
Jde o to, jestli ty resettery fungují i na ty verze, které tazateli už nejdou. Například kdysi dávno… poslední
kacikac 10.12.2016 14:49
kacikac

Jako já chápu, že jsi rozumu moc nepobral, když používáš antivir, ale i tak nenapadlo tě, když provádíš totožný postup a najdenou ten postup nefunguje, že jednak buď ten postup není totožný (například už nepoužíváš novější verzi antiviru, a proč tedy nepoužiješ tu, se kterou to fungovalo) nebo prostě ten antivir to začal ošetřovat na straně serveru esetu, třeba tak, že ta zkušební verze je svázaná například s uuid a tedy máš smůlu pokud nechceš zasahovat do antiviru?
Takže nech ess ess a začni konečně myslet a vem ochranu svého pc do svých rukou :-)

neviem kto je tu obmedzeny, ked tu takto verejne prezentujes ze mas zaujem len defakto oj*bavat a nikdy si liecnciu nekupit.
prave proti spekulantom tvojho typu bolo toto vymyslene. nastuduj si co je to shareware alebo demo.

btw. licencia na ESS sa da zohnat na nete za cca 5-6eur na rok, sam pouzivam a podobne kraviny neriesim.
nepojdes raz na pivo a mas na rok vyriesene.

Tak znova. To, cos psal, platí i pro totožné verze, které ti fungovali? Nebo potřebuješ prostě nějnovější verzi?
Pokud stačí ty verze, se kterými ti to fungovalo, tak proč nepoužíváš je?
Pokud chceš mít nejnovější, tak jak jsem psal, pokud nejsou idioti tak si na svůj server pošlou něco jako uuid (prostě já bych to řešil na ten způsob) a maj to relativně dobře pořešené, pokud tedy zrovna nepoužíváš virtuálku.

S velkou pravděpodobností bude někde v PC uložena informace o tom, že ESS už v počítači bylo nainstalováno a vyexpirovala zkušební doba. Tyto údaje můžou být kdekoliv, skrytý v profilových dokumentech, registrech... Chceš-li dosáhnout svýho cíle, tyto informace musíš najít a smazat.
Taky tu může být varianta s údaji od PC odeslaných na stranu Esetu, ale to je méně pravděpodobný.

oblbnúť to nejde,smart security si v demo verzii označí digitálnym hashom všetky súbory v systéme,ktoré preskenuje,takže opakovaná inštalácia zistí,že už demoverzia bola raz používaná v danom systéme,takže zostáva len obnova systému z čistého image,bod obnovy do doby pred inštaláciou demoverzie obvykle nebude úspešný ,pri ňom sa neobnovia všetky súbory v pc do pôvodného stavu,takže digitálny hash niekde v systéme zostane a je pomerne zložité zistiť,ktoré súbory ten digitálny hash majú a ktoré nie...

Tak otazka je jestli to funguje a pocitam, ze vetsina radcu tady takovy blbosti jako antiviry nepouziva, takze spis davaji obecne informace.

Obecne je pravda, ze driv se to resilo, ze se pri odinstalaci "zapomnela" nejaka polozka v registru systemu a pri opetovne instalaci trial verze, si ten program precetl z registru, ze byl uz nainstalovan a hlasil, ze zkouseci doba uz expirovala.

Dneska se to casto resi pres digitalni otisky na strane servru, program vyzaduje i na trial aktivaci a je slozitejsi se s tim poprat.

---

Ja sam jsem kdysi pouzival Kasperskyho a obnovoval si licenci prave pres trial reseter, ale uz to bylo tak rozsirene, ze s tim Kaspersky zatocil prave pres ty digitalni otisky, nevim jak dnes, ale pak sice dal na netu byly obcas i zavirovane trial resetery, ale prirozene nefungovaly. Ja sam pak presel na freeware Comodo a casem jsem pochopil, ze antivir je blbost, ktera mi zabira procesorovy cas vyuzitelny k jinym vecem a z Comoda si nechal jen firewall a antivir mam na Windows jen vestaveny Defender od Microsoftu, uplne dostacuje.

Jde o to, jestli ty resettery fungují i na ty verze, které tazateli už nejdou. Například kdysi dávno na eset stačilo resetovat jedno číslo v registru :-D a to už hodně dávno nefunguje, chceš mi říct, jako že třeba má použít tento resetter teď? Asi ne, že? Takže je asi jedno jestli je nebo není net plný resseterů na eset :-)
Jak jsem psal, pokud to začal Eset řešit například svázáním s uuid na desce, tak na to by ti resetter nepomohl, maximálně tak nějaký crack.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru