Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lze vyuzivat opakovane 30ti denni licence na eset smart security?

Tak otazka je jestli to funguje a pocitam, ze vetsina radcu tady takovy blbosti jako antiviry nepouziva, takze spis davaji obecne informace.

Obecne je pravda, ze driv se to resilo, ze se pri odinstalaci "zapomnela" nejaka polozka v registru systemu a pri opetovne instalaci trial verze, si ten program precetl z registru, ze byl uz nainstalovan a hlasil, ze zkouseci doba uz expirovala.

Dneska se to casto resi pres digitalni otisky na strane servru, program vyzaduje i na trial aktivaci a je slozitejsi se s tim poprat.

---

Ja sam jsem kdysi pouzival Kasperskyho a obnovoval si licenci prave pres trial reseter, ale uz to bylo tak rozsirene, ze s tim Kaspersky zatocil prave pres ty digitalni otisky, nevim jak dnes, ale pak sice dal na netu byly obcas i zavirovane trial resetery, ale prirozene nefungovaly. Ja sam pak presel na freeware Comodo a casem jsem pochopil, ze antivir je blbost, ktera mi zabira procesorovy cas vyuzitelny k jinym vecem a z Comoda si nechal jen firewall a antivir mam na Windows jen vestaveny Defender od Microsoftu, uplne dostacuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny