Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi router a dve siete

Ahojte,
Pekne by som poprosil o pomoc. Mám taký problém ktorý nie je moc zložitý ale je komplikované ho vysvetliť. Dúfam že niekto pochopí a pomôže mi.
Mám jeden wifi router od tplinku 50mb myslím. Využívam ho pre wifi pripojenie niekoľkých mobilov ntbkov a pc. Nebol s tym doteraz ziadny problém. Pripojil som do tejto wifi siete s nazvom Wifi1 este niekoľko IP kamier. Teraz už trochu problém je. Zrejme sa tá sieť nejako zahltuje a spomaluje a pretazuje.
Preto by som chcel kamery napojit mimo toho pouzivaneho wifi routru a teda mimo siete Wifi1. Chcem si teda vytvorit siet2 kde napojim len kamery tak aby router s wifi bol mimo a pekne fungoval pre mobily ntbky a pc ako doteraz. Zároveň ale chcem túto druhú sieť2 pripojiť na internet a teda na sieť wifi1 (resp. Je možné zapojenie jedného PC na ktorom bežia kamery v sieti 2 na dve siete sucasne? Musí byť v sieti2 kvoli kameram a zároveň v sieti Wifi1 kvôli internetu.) . Keď to spravím dosiahnem vlastne znova rovnaký výsledok nie? Celá siet2 mi pôjde cez wifi router a siet wifi1 nie?

Ďakujem veľmi pekne za pomoc.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny