Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chladicí podložka pod notebook

Říkám známým, že to je naprd. Jen to nafouká více prachu, pokud poletuje v místnosti a celkově je byt prašnější z ulice atd.
Notebook se musí sám uchladit, je na to přizpůsobený. má stát na rovné podložce, stole atd. Pokud si ho bere někdo do postele, obvykle se třeba polštářem ucpávají nasávací průduchy, otvory a notebook se nechladí, toto není dobré!
Pokud se nechladí, respektive se přehřívá, tak v horším případě je problém na desce, v tom lepším pouze ucpané průduchy, kudy ventilátor fouká teplo ven. Někdy stačí demontovat spodní kryt a ventilátor i průduchy (říkám tomu radiátor), profoukat stlačeným vzduchem, jindy se musí notebook nepochopitelně a složitě skoro celý rozdělat a vyčistit.
Stačí malý test. Papír čtvereček na poznámky asi 8x8 cm na jedné straně ohnout asi 2 cm do pravého úhlu (ohybem nahoru) a přiložit k notebooku kde je průduch horkého vzduchu, pokud se papír odfoukne, je to dobré, nebo to není zcela ucpané- pokud odjíždí málo, ale pokud se papír nehne vůbec, je to špatné- ucpané, nebo KO ventilátor...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny